ALAPLI HABERLERİ

TOKİ OKÇULAR OKULUNDAN KUTLU DOĞUM PROGRAMI

19 Nisan 2013
725 kez görüntülendi

TOKİ  OKÇULAR OKULUNDAN KUTLU DOĞUM PROGRAMI

TOKİ Okçular İmam Hatip Ortaokulu ile TOKİ Okçular İlkokulu ve Ortaokulu Kutlu Doğum programı düzenledi

Kutlu Doğum haftası etkinlikleri çerçevesinde TOKİ Okçular İmam Hatip Ortaokulu ile TOKİ Okçular İlkokulu ve Ortaokulu idareci,öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu Peygamberimizi Anma konulu program Belediye Kültür Salonunda öğrenciler için saat 10:30 da ,protokol üyeleri ve veliler için ise saat 14:00 de yapıldı.

Katılımın yoğun olduğu program İmam Hatip Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Hilal Ogur’un  Kuran-ı Kerim okumasıyla başladı.Günün anlam ve önemini  belirten konuşmayı TOKİ Okçular İlkokulu-Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu Müdür Vekili  Burak Turgut  yaptı.

Burak Turgut  konuşmasında  Peygamber sevgisine değinerek Sevgili Peygamberimiz(SAV)’in kutlu doğumunun 1442.yıldönümünün vatanımızın huzur ve mutluluğuna,necip milletimizin birlik ve beraberliğine,bütün insanlığın hidayetine, Müslümanların da peygamber ahlakına ve yaşantısına yönelmesine vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum dedi.

Program öğrencilerin tiyatro gösterisi,kıssadan hikayeler anlatması,şiirlerin okunmasıyla devam etti  ve ilahi korosunun ilahileri okumasıyla sona erdi.

ALBUM ADI TOKİ OKÇULAR OKULUNDAN KUTLU DOĞUM PROGRAMI, Fotograf Mustafa Kanca on 4/19/2013 (37 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz