ALAPLI HABERLERİ

TOKİ OKÇULAR ORTOKULU MASA TENİSİNDE İL İKİNCİSİ OLDU

21 Şubat 2014
813 kez görüntülendi

TOKİ OKÇULAR ORTOKULU MASA TENİSİNDE İL İKİNCİSİ OLDU

Alaplı ilçesi TOKİ Okçular Ortaokulu Masa Tenisi Yıldız kızlar  takımı ilçe birinci olarak katıldıkları Zonguldak İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünün 13-14 Şubat  tarihlerinde düzenlediği yıldız kızlar  kategorisi masa tenisi müsabakasında il ikincisi oldu.

 

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi TOKİ Okçular Ortaokulu Masa Tenisi Yıldız kızlar  takımı ilçe birinci olarak katıldıkları Zonguldak İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünün 13-14 Şubat  tarihlerinde düzenlediği yıldız kızlar  kategorisi masa tenisi müsabakasında il ikinci olarak Bölge Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Ayrıca Yıldız Erkekler İlçe birinci olarak il müsabakalarına giden okul takımı da il dördüncülüğü derecesini almıştır

Okul masa tenisi takımını kutlayan Okul Müdürü Erhan YALÇIN ,” Alaplı İlçesini temsilen gittiğimiz il müsabakalarında özverili çalışmanın sonucunda yıldız kızlar takımında il ikincisi,yıldız erkekler takımında ise il dördüncüsü olduk.İl ikincisi olarak yıldız kızlar masa tenisinde Bölge müsabakalarına katılmaya hak kazandık.il Bölge elemelerin de bu başarıyı daha da  yukarıya taşımak için çalışmalarımızı hiç aksatmadan sürdüreceğiz.  Öğrencilerimizi çalıştıran öğretmenimiz Yunis MERDİVAN ‘a ve Vedat ÇILMAN ‘a ,emeği geçen idareci ve öğretmen arkadaşlara ,öğrencilerimize teşekkür ediyorum dedi.

From TOKİ OKÇULAR ORTAOKULU MASA TENİSİ TAKIMI, posted by Mustafa Kanca on 2/21/2014 (17 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz