ALAPLI HABERLERİ

TOPRAKTARLA VİRAJI DÜZENLENİYOR

20 Ağustos 2015
714 kez görüntülendi

TOPRAKTARLA VİRAJI DÜZENLENİYOR

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Sık,sık kazaların yaşandığı Mollabey yolu Topraktarla sokaktaki virajı kaldırmak için çalışma başlattıklarını bildirdi.

Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, virajın görüş açısını tamamen kapatmasından dolayı trafik akışında sıkıntıya neden olduğunu söyledi.

Vatandaşlardan virajın kaldırılması için çok talep geldiğini ifade eden Tekin,Alaplı ilçe merkezinden Mollabey Köyü istikametine Mehmet Akif Ersoy Caddesi ile  Topraktarla Sokak’la kesiştiği noktada yer alan keskin virajın görüş açısını tamamen kapatmasından dolayı trafik akışında sıkıntıya neden olmaktaydı. Bu bölgede bir çok yaralamalı trafik kazaları da yaşandı. Bu noktada daha önce yola sarkan ağaç dallarını budamak ve virajı tıraşlama yapmak suretiyle yol genişletme çalışması yapıldığını, yeterli olmaması üzerine yol genişletme çalışmasına yeniden başlandık. Çalışma tamamlanıp, virajdaki görüş açısı sorunu giderildiğinde, trafik akışında yaşanan sorunlar ortadan kalkacak. Sadece bu noktada değil, trafik akışında sorun yaşanan ve sürücüleri zor durumda bırakan tüm yollarda benzer çalışmaları yapacağız.”diye konuştu.

topraktarla

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz