ALAPLI HABERLERİ

TOPTAN, ALAPLI VE EREĞLİ’Yİ ZİYARET ETTİ

10 Mayıs 2015
585 kez görüntülendi

TOPTAN, ALAPLI VE EREĞLİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi Önceki Başkanlarından, AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, partisinin  Alaplı ve Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.


Seçim çalışmalarıyla ilgili Zonguldak’taki teşkilatları ziyaret ettiğini belirten Toptan, 7 Haziran Genel Seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi.

Toptan, ziyarette yaptığı konuşmasında şunları kaydetti:

“Türkiye, çok önemli bir seçime gidiyor. Bu seçimlerde de geçen seçimlerde yaşadığımız gibi istikrarın bozulmaması adına, teşkilatımızın çalışmalarıyla ilgili bilgiler alıyoruz. Arkadaşlarımızın moral-motivasyonları konusunda bir eksik varsa onu gidermeye çalışıyoruz. Gördüğümüz kadarıyla her şey iyi gidiyor. Şu an Zonguldak’ın hemen hemen her tarafında arkadaşlarımız büyük bir gayret içerisinde, Milletvekili Adayı arkadaşlarımızla birlikte seçimin önemini vatandaşlarımıza anlatmaya çalışıyorlar. Vatandaşlarımızı dinliyoruz, arkadaşlarımız dinliyorlar, yapılanlarla ilgili bilgi veriyorlar, eksik kalanların nasıl giderileceği konusunda da düşüncelerini söylüyorlar. Seçimin önemini çok iyi anlatmamız lazım, arkadaşlarımızın da bunu çok iyi yaptıklarına ve yapacaklarına inanıyorum.

Toptan’ın ziyaretinde, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, önceki dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan ve çok sayıda partili de hazır bulundu.

BELEDİYE ZİYARETİ

Toptan ve beraberindekiler, teşkilat ziyaretinin ardından Ereğli Belediyesi’ne geçtiler. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve bazı Belediye Meclis Üyeleri tarafından belediye girişinde karşılanan Toptan, Belediye Başkanı Uysal’dan övgüyle söz etti. Uysal da ziyaretin anısına Toptan’a plaket ve saat hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz