ALAPLI HABERLERİ

TOSUN; “İKTİDARA YÜRÜYORUZ..”

11 Mart 2015
636 kez görüntülendi

TOSUN; “İKTİDARA YÜRÜYORUZ..”

CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Haziran ayında yapılacak Milletvekili seçimleri öncesi yapılan eğilim yoklamasına yüzde 70 katılım olduğunu bildirdi.

Tosun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Milletvekili adaylarını belirlenmesi için yapılan eğilim yoklamasını tam bir demokrasi şöleni içinde geçtiğini söyledi.

 

Katılımın yüksek olmasından dolayı son derece memnun olduklarını ifade eden Tosun, “Ülkemizde demokrasinin gelişmesi, parti içi demokrasinin de var olması ile mümkün olacaktır. Söz yetki karar tabandan başlayarak yukarıya doğru şekillenecektir. CHP genel merkezinin bu doğrultuda Haziran 2015 genel seçimleri için olduğu eğilim yoklaması kararı da partimize heyecan getirmiştir. Bu heyecan partimize çok önemli bir ivme kazandıracaktır, hatta iktidara taşıyacaktır. Buna tüm üyelerimizin ve vekil adaylarımızla birlikte inanmaktayız. Eğilim yoklaması Alaplı CHP merkezinde kurulan iki sandıkta gerçekleştirilecektir. 520 üyemizin 350 üyesi oyunu kullanarak % 70 civarında katılım sağlanmıştır. Salonu dolduran üyelerimizin sayım döküm sonuçlarını sonuna kadar izlemesi genel seçime de ne kadar heyecanlı girileceğinin işaretini vermektedir. Milletvekili adayları kim olursa olsun teşkilat olarak tüm gücümüzle Haziran ayında yapılacak seçimlere hazırlanacağız.” Diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz