ALAPLI HABERLERİ

TÜNELLER BU GECE AÇILACAK

7 Haziran 2014
579 kez görüntülendi

TÜNELLER BU GECE AÇILACAK

Düzce-Ereğli Karayolu tüneller bölgesinde heyelan nedeniyle trafiğe kapanan yolda, Karayolları ekipleri tarafından yol açma çalışması başlatıldı.

Alaplı’da etkili olan sağanak yağmurla birlikte Düzce-Ereğli Karayolu 5. Tünel önünde meydana gelen heyelan nedeniyle kapanan yolda, Kastamonu 15 Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından çalışma başlatıldı. İş makineleri yardımıyla yolda bulunan çakıl ve kum yığıntılarının temizlerken tünel içinde bulunan su ise boşaltıldı.
Kastamonu 15 Bölge Müdürlüğü yetkilerinden alınan bilgilere göre, heyelan nedeniyle 9 tünelden 5 tanesinin ulaşıma kapandığını belirtildi. Ulaşımın tek şeritten kontrolü olarak sağlandığını ifade eden yetkiler, “İş makineleri karayolunda temizleme çalışması sürdürüyor. Tümelin içindeki su boşaltılmaya başlandı. Akşama kadar çalışmaları tamamlayarak yolu trafiğe açacağız.” şeklinde konuştular.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’de, Çakıl ocağından bulunan altyapı boruları sel sularıyla birlikte Karadeniz’e gittiğini söyledi. 7 metre uzunluğunda 300 adet alt yapı borusu sahile vurduğunu anlatan Tekin, “Meydana gelen sel ile birlikte taşan Alaplı deresi Çakıl ocağında bulunan alt yapı borularını Karadeniz’e sürükledi. Bu gün itibariyle sahil’den boruları toplamaya başladık. Yaklaşık 100 adet Çöp konteynır Karadeniz’de, bazı mahallerde asfaltlarda bozulmalar oldu. Belediye olarak selin uğrattığı zararları tespit etmeye çalışıyoruz. Her yerde ekiplerimiz çalışıyor.” Dedi.

From TÜNEL AĞZI HENÜZ AÇILAMADI, posted by Mustafa Kanca on 6/07/2014 (33 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz