ALAPLI HABERLERİ

Turizm Elçileri Festivalde de çalışmalarını sürdürdü.

3 Temmuz 2013
456 kez görüntülendi

Turizm Elçileri Festivalde de çalışmalarını sürdürdü.

 Kdz Ereğli Turizm Elcileri Derneği  festivalde üç gün boyunca etkinlik düzenledi

Festival süresince 3 gün boyunca, Elpek Satış Evi yanında yer alan tanıtım standında Turizm gönüllülerini ağırlayan dernek üyeleri, dernek ve faaliyetleri hakkında bilgiler verirken, anket çalışması ile ziyaretçilerine farklı sorular yöneltti. Aynı zamanda Ereğli ile ilgili farklı hediyelik eşyaların sergilendiği standa ilgi yoğundu.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık ve beraberindeki Belediye Meclis Üyelerinin katılımı ile gerçekleşen stand açılışında, Dernek Başkanı Aykut ATEŞ kısaca derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verirken, Bld. Bşk. Posbıyık’a dernek üyelerine özel olan “Turizm Gönüllüsü” kartını takarak bugüne kadar Ereğli’nin tanıtımı ilgili çalışmalarından dolayı dernek üyeleri ve Ereğli halkı adına bir kez daha tesekkur etti. Dernek yönetimi ile hatıra fotoğrafı çekilirken,  Neriman Posbıyık festivale özel hediyeleri takdim etti.

Festival kortejine üyeleri ile birlikte katılan dernek, logolu tişörtleri ve renkli boyun kimlik kartları ile hayli ilgi gördü.

Festival kapsamında Kdz Ereğli Tarih, Doğa ve Kültürünü Yaş. Dern.tarafindan düzenlenen Tarihi Yerler Gezisi ne de katılan Turizm Elcileri, gezi sırasında arastirmaci yazar, tarihçi Gürdal Õzcakir tarafindan anlatilan, Ereglimiz ile ilgili detayları bir kez daha hatirlarken, ziyaretcilere tanıtım broşürleri dağıtarak dernek hakkında bilgiler verdi.Ertesi gun Kestaneci Köyü Piknik alanı açılışına katılan Turizm Elcileri, bir dizi incelemelerde bulundu.

 

Turizm Elçiler Derneği Hakkında

Turizm Elcileri Derneği, Boğaziçi Üniversitesi ve Anadolu Efes tarafından bir ay boyunca suren turizm eğitimlerinin ardindan degerlendirme sonucu Turizm Elçisi sertifikasina sahip Turizm Gönüllüleri tarafindan gectigimiz yil sonu kurulmuştu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz