ALAPLI HABERLERİ

TURPÇU; “ALAPLI’YA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

29 Mart 2015
698 kez görüntülendi

TURPÇU; “ALAPLI’YA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Şerafettin Turpçu, 7 Nisan tarihinde kesinleşecek Milletvekili listesi inşallah Alaplı ve Ereğliyi mutlu edecek şekilde tamamlanır.” dedi.
CHP Alaplı İlçe Teşkilatında partililerle bir araya gelen Turpçu, 7 Mart tarihinde yapılan ön seçimde Alaplı’da sandıktan kendisini 2. sırada çıkaran partililere teşekkür etti.

 


25 yıldır Partimizde ön seçim yapılması için mücadele ettiğini belirten Turpçu, Beni burada ön seçimde kendi çoğunuz Adil Ateş kardeşinizin ardından ikinci çıkardınız. Büyük onur ve gurur verdiniz bana, ben tüm teşkilatımıza sonsuz teşekkür ediyorum.

 

 

7 nisan tarihinde Milletvekili aday listeleri kesinleşecek. Alaplı ve Ereğli bölgemizi mutlu edecek şekilde bu listelerimiz tamamlanır. Ben öyle olacağını umut ediyorum. Ereğli ve Alaplı’nın beklentileri ve istekleri bu listede karşılanacağını umuyorum. Bir ön seçim yaşadık her ne kadar eğilim yoklaması olsa da ben ön seçimin önemini sürekli anlatıyorum. 25 yıldır partimizde ön seçimleri bekliyorduk. Sonuçta ne kadar iyi olduğunu partimizin üyeleri kendilerine değer verildiğini gördüler. Milletvekili adaylarını kendilerinin belirleyebileceklerini gördüler. Artık Ankara’dan sadece Genel Merkezin yada Merkez Karar Yürütme Kurulu üyelerini belirlediği adaylar değil, hepimizin oy kullanarak listeleri yaptığımız bir durum oraya çıkıyor. Bunun faydaları da görüyoruz. Toplumda en azından CHP bakın demokrasiyi hayata geçiriyorlar diyorlar. Saygınlık görüyoruz. Partimizin propagandası oluyor.Ben bundan sonrada inanıyorum ki belediye ve il genel meclis üyeliğinde, belediye başkanlığında da artık üyeler karar verecektir.” diye konuştu.

Yorumlar

  1. zonguldakımıza yakışır birinci sıra millet vekil adaylığını chp zonguldak üyelerimiz sayın şerafettinyolu turpcu dedi chp alaplı ilçe teşkilatımıza ziyaretlerinde alaplılara teşekkür etti zonguldaklıların ankarada gözü kulağı olacağına şimdiden inanıyoruz

Yorum Yaz