ALAPLI HABERLERİ

ÜLKÜCÜLER OYLARINA SAHİP ÇIKACAK

22 Mart 2014
647 kez görüntülendi

ÜLKÜCÜLER OYLARINA SAHİP ÇIKACAK

MHP Alaplı Belediye Başkan adayı İsmail Altay Alaplı’da ülkücülerin oyu MHP’ye dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alaplı ilçe Teşkilatı tarafından “MHP ile Alaplı şahlanıyor” Mehteranlı Halk yürüyüşü düzenlendi.

Alaplı 690 evlerden başlayan ve yüzlerce vatandaşın katıldığı yürüyüş MHP Alaplı Merkez Seçim  seçim bürosu önünde son buldu.

Yürüyüşe, MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan,  MHP Alaplı Belediye Başkan adayı İsmail Altay, MHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Mevlüt Özdemir, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MHP Alaplı Belediye Başkan adayı İsmail Altay, MHP Alaplı Seçim Bürosu önünde yaptığı konuşmada 30 Mart yerel seçimlerinde tüm ülkücü camiasının partisinin haricinde hiçbir partiye oy vermeyeceğini söyledi.

 

30 Mart yerel seçimlerinde her bir oyun bir bakıma namus olduğunu belirten Altay,”  Biz ülkücüler bu zamana kadar sol ve sağ iktidarlardan çok çektik. Hiç kimse kimseyi kandırmasın, hiçbir ülkücü kendi partisinden başka bir partiye asla oy vermez herkes bunu böyle bilsin, Oy namustur tüm ülkücülerin oylarına sahip çıkacağına inanıyorum. 30 Mart yerel seçimlerinde vereceğiniz oylarla 3 hilalli bayrağımız Alaplı da dalgalanacak.

24 Mart 2014 Pazartesi günü  saat 11.30 da Türkiye Büyük Millet Meclisi ( TBMM) Başkanvekili MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener’in katılımıyla Alaplı Merkez seçim bürosunun açılışını gerçekleştireceğiz.Tüm Alaplı halkımızı bu açılışa davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz