ALAPLI HABERLERİ

ULUPINAR; AFET ALANLARINI İNCELEDİ

9 Haziran 2014
561 kez görüntülendi

ULUPINAR; AFET ALANLARINI İNCELEDİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, il genelinde sel felaketiyle hasar gören bölgelerde incelemelerde bulundu.


Zonguldak’ta geçen Cuma günü kent merkezi, Alaplı, Ereğli ve Çaycuma’da yaşanan sel felaketinin yol açtığı zarar giderilmeye çalışılıyor. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Özcan Ulupınar da bölgede incelemelerde bulundu.

Ulupınar, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malgaç, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, İl Genel Meclisi üyesi Ayhan Akman, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak ile birlikte ulaşıma kapanan Alaplı Akçakoca duble yolu üzerindeki tüneller bölgesinde incelemelerde bulundu. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, daha sonra selden zarar gören alabalık çiftlikleri ve taş ocağı işletmesine giderek yetkililere geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Alabalık tesisleri sahibi Ali Çalışkan ve taş ocağı işletmesi sahibi Mustafa Dedekarkınoğlu’dan bilgi alan Ulupınar, su baskını sırasındaki kamera kayıtlarını inceledi. Tesislerde incelemelerde bulunan Milletvekili Ulupınar, sel baskınında can kaybı olmamasının en büyük tesellileri olduğunu belirterek, hasar tesbitinin yapılmasından sonra hükümet olarak üzerlerine düşeni yerine getireceklerini söyledi.

Ulupınar, heyelandan ulaşıma kapanan Bölücek köyü girişinde de incelemelerde bulunduktan sonra Çaylıoğlu beldesine gitti.

Bu arada DSİ Genel Müdürünün bölgede incelemeler yapacağı öğrenildi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz