ALAPLI HABERLERİ

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE KİTAP BAĞIŞLADI

19 Aralık 2013
667 kez görüntülendi

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE KİTAP BAĞIŞLADI

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksek okulu öğrencileri, okudukları ve çevrelerinden topladıkları kitapları ilkokul öğrencilerine hediye ettiler.

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında  okulun öğretim görevlisi Ömer Dereli’nin koordinatörlüğünde  6 ay kitap toplayan öğrencileri Mollabey İlkokuluna giderek kitapları teslim etti.

Muhasebe bölümü Öğrencisi Merve Yılmaz,  Gemi inşaat bölümünden 11 arkadaşımız ,muhasebe bölümünden 5 arkadaşımızla beraber bu kampanyayı başlattık., okula kitap yardımında bulunmak için 6 ay öncesinden  çalışmaya başladık dedi.

Değişik illerden kitap topladıklarını anlatan Yılmaz, “Okulumuzda sosyal sorumluluk projesi kapsamında 20 arkadaşımız dönem başında bir araya gelerek kitap toplama kampanyası başladık. Kendi okuduğumuz kitapları ve arkadaşlarımızın topladığı kitapları biriktirerek Mollabey İlkokulundaki öğrencilerimize hediye ettik” dedi.

Proje koordinatörü Ömer Dereli ise Projede çalışan öğrencilerimiz Mollabey İlk ve Orta okulu kütüphanesine kitap sağlamak için çok uğraştılar.Ben kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah teslim ettiğimiz kitpalar öğrencilermize faydalı olur dedi.

Okul Müdürü Bayram Aslankaya da  Alaplı MYO öğrencileri bizi  unutmamışlar. Geçtiğimiz yılda okulumuza gelerek çalıştılar .Bize güzel bir mekan kazandırdılar.  Alaplı MYO öğrencilere kitap desteklerinden dolayı teşekkür ettiklerini kaydetti


From MYO ÖĞRENCİLERİNDEN KİTAP YARDIMI, posted by Mustafa Kanca on 12/19/2013 (28 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz