ALAPLI HABERLERİ

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ MAVİ KAPAK TOPLADI

25 Aralık 2012
587 kez görüntülendi

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ MAVİ KAPAK TOPLADI

Alaplı MYO öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projesi Dersi kapsamında topladıkları mavi kapakları tesilim etti

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu öğrencileri topladıkları 46 bin 518 adet mavi kapağı, Alaplı Anadolu Engelliler Derneği Alaplı Şubesi’ne teslim etti.

BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Ömer Dereli, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerin gruplar halinde bir sosyal sorumluluk projesi yaptığını söyledi.

Engelli bir kişiye tekerlekli sandalye kazandırmak amacıyla 14 öğrencini 45 günde 46 bin 518 adet mavi kapak topladığını ifade eden Dereli, şöyle konuştu:

“Öğrencilerimiz üstlendikleri sosyal sorumluluk projelerini başarıyla gerçekleştiriyorlar. Bugüne kadar birçok proje yapıldı. Bazı öğrencilerimiz kendi memleketlerinden topladıkları mavi kapakları okulumuza getirdi. Bazı öğrencilerimizde sokaklarda ve deniz kenarından topladığı mavi kapakları biriktirdi. Toplanan 46 bin 518 kapağı Anadolu Engeliler Derneği’ne teslim ettik. Umarım bir engellimizi sevindiririz.”

Anadolu Engeliler Derneği Alaplı Şube Başkanı İsmail Korkut da öğrencilerin duyarlılığından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Bugüne kadar 500 kilogram civarında mavi kapak toplandı. Önümüzdeki günlerde Eğe Üniversitesi’ne kapakları teslim edeceğiz” dedi


ALBUM ADI ALAPLI MYO ÖĞRENCİLERİ MAVİ KAPAK, Fotograf Mustafa Kanca on 12/24/2012 (16 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz