ALAPLI HABERLERİ

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN TİYATRO ETKİNLİĞİ

24 Aralık 2015
893 kez görüntülendi

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN TİYATRO ETKİNLİĞİ

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu öğrencileri Sosyal Sorumluluk Proje Dersi Uygulaması kapsamında minik öğrencilere yönelik tiyatro etkinliği düzenledi.

Bölgede sosyal sorumluk projeleri ve etkinliklerle ile adından sıkça söz ettiren Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu öğrencileri minik öğrencilere yönelik düzenledikleri tiyatro etkinliği ile bir ilke daha imza attı.

BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı 2.sınıfında okuyan yaklaşık 54 öğrenci Alaplı Merkez İlköğretim Okulu öğrencilerine unutamayacakları tiyatro etkinliği düzenledi.

Gerek oyunculuk gerekse sahne arkasında görev alan üniversite öğrencileri minik öğrencilere tiyatro ziyafeti sundu.

Tiyatro etkinliği minik öğrenciler ve eğitimciler tarafından ilgiyle
izlenirken, üniversite öğrencilerinin tiyatro performansı da büyük alkış aldı.
Tiyatro etkinliğinde ayrıca BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı 2.sınıf öğrencileri kendi imkanları ile temin ettikleri kitaplar minik öğrencilere dağıttı.

Alaplı Merkez İlköğretim Okulu Müdürü Bayram Arslankaya, BEÜ Alaplı Meslek
Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Rıfkı Henden başta olmak üzere projeyi gerçekleştiren BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ömer Dereli’ye ve minik öğrencilere tiyatro ziyafeti sunan BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı 2.sınıf öğrencilerine teşekkür etti.

tiyatrro

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz