ALAPLI HABERLERİ

ÜNİVERSİTELİ ÖĞRECİLERDEN KÜÇÜK ÖĞRENCİLERE GİYİM YARDIMI

19 Aralık 2013
995 kez görüntülendi

ÜNİVERSİTELİ ÖĞRECİLERDEN KÜÇÜK ÖĞRENCİLERE GİYİM YARDIMI

Alaplı Meslek Yüksek Okulu Bankacılık Bölümü öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ömerli Dumanlar  İlk Okulu’nda eğitim gören  ihtiyaç sahibi 14 öğrenciye giyim yardımda bulundu.

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı MYO Bankacılık bölümünde okuyan bir grup öğrenci sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ömerli Dumanlar İlkokulunda eğitim gören 14 ihtiyaç sahibi öğrenciyi tespit etti. Hayırsever vatandaşlar ve esnaflardan topladıkları yardımlarla ihtiyaç sahibi 14 öğrenciye mont, kazak, bot ve çeşitli hediyeler alan MYO öğrencileri, Ömerli Dumanlar İlkokuluna giderek ihtiyaç sahibi öğrencilere hediyelerini teslim etti.

Alaplı Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi Ömer Dereli , gazetecilere yaptığı açıklamada, Sosyal sorumluluk projesi kapsamında okullarımızda nelere ihtiyaç var tespit ederek öğrencilerimiz vasıtasıyla yardımda bulunmaya çalıştıklarını söyledi. Bankacılık bölümü  ikinci öğretim öğrencileri ihtiyaç sahibi öğrencileri giydirmek için ellerinden gelen tüm gayretleri gösterdiklerini ifade eden Dereli, “Bu yıl sosyal sorumluluk projesi kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak tüm okullarımızda ne gibi çalışmalar ve yardımlar yapabiliriz görüş alış verişinde bulunduk. Okulumuzun bankacılık bölümü öğrencilerimizde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardım etmek istediler. Ömerli Dumanlar İlkokuluna tespit ettikleri 14 ihtiyaç sahibi öğrencimize hayırsever ve esnaflarımızdan topladıkları yardımları götürerek teslim ettiler. Öğrencilerimizin sosyal sorumluluk projesi kapsamında sosyal hayatta birbirlerine destek olmaları bizi çok gururlandırdı. Kendilerine ayrı, ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Bankacılık Bölümü öğrencisi Asiye Günçiçek  ise “ Bankacılık bölümünde okuyan 9 arkadaşlarımızla köy okuluna yardım etmek istedik.  İhtiyacı olan birçok insan var. Bizde gücümüzün yettiği kadar minik öğrencilerimize yardım etmek istedik. Çocukların yüzlerini güldürmek bizleri çok mutlu etti. İnşallah yeni projelerle ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin yüzlerini güldüreceğiz.” diye konuştu.

Ömerli Dumanlar İlkokulu öğretmenleri Gamze Altınok ve Neşe Güner’de  Meslek Yüksek okulunda okuyan öğrencilerin bu davranışı bizi çok duygulandırdı.Okulumuza kadar gelerek öğrencilerimizi sevindirdiler kendilerine teşekkür ediyoruz dediler.


From MYO ÖĞRENCİLERİ KÖY OKULUNDA, posted by Mustafa Kanca on 12/19/2013 (63 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz