ALAPLI HABERLERİ

ÜST GEÇİTLER HİZMETE ALINIYOR

23 Mart 2013
535 kez görüntülendi

Resim bulunamadı

 

Yeşiltepe-Kepez yolu üzerinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 3 ayrı Yaya Üst Geçidinin merdivenleri monte edilmeye başlandı.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, birçok olayların yaşandığı Yeşiltepe-Kepez karayoluna, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Yaya üst geçitlerinin kısa zamanda hizmete alınacağını belirtti.

Çakır, “Ereğli’mizde en çok kazaların meydana geldiği ve birçok yayanında yaralandığı, hayatını kaybettiği bu yol üzerinde çok sayıda okulumuz var. Özellikle okul çıkışlarında öğrencilerimiz ve yayalarımız karşıdan karşıya geçmek isterken bir çok acılar yaşadık.  Yaşadığımız bu acıların önüne geçebilmek ve yayalarımızın, öğrencilerimizin daha rahat karşıdan karşıya geçebilmeleri için Milletvekilimiz Sayın Prof.Dr.Ercan Candan’ın girişimleriyle Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 3 ayrı noktaya Yaya Üst Geçidi yapılıyor. Üst geçitlerin direklerinin dikilmesinin ardından merdivenlerinin de monte edilmesi çalışmalarına başlandı.  İmam Hatip Lisesi önünde yaptığımız üst geçitten itibaren monte çalışması devam edecek. Kısa zamanda çalışmaların bitirilerek üst geçitleri hizmete almayı hedefliyoruz” dedi.

Çakır, Yaya Üst Geçitlerinin yayalarca etkin kullanılması içinde, üst geçitlerin bulunduğu alana 100 metre bir yöne, 100 metre de diğer yöne tel örgü çekileceğini kaydetti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz