ALAPLI HABERLERİ

UZUN EMEKLİLERE SÖZ VERDİ

3 Şubat 2019
567 kez görüntülendi

UZUN EMEKLİLERE SÖZ VERDİ
AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Celil Uzun, 31 Mart 2019’da gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmaları kapsamında, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ile birlikte, Alaplı ilçesi Tüm İşçi Emekli Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Kazım Uysal’ı  ziyaret ederek emeklilerle bir araya geldi.

Emeklilerin taleplerini dinleyen Uzun, yer tahsisi talebinde bulunan emeklilere, “Siz belediyenin hangi tesisini istiyorsanız, size orayı tahsis edeceğim. Önemli olan sizlerin memnuniyeti. ” dedi.
31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde AK Parti’den Alaplı Belediye Başkan Adayı olan Celil Uzun ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. En son Emekliler Derneği’ni ziyaret eden Uzun emeklilerle bir araya geldi. Alaplı ilçesi Tüm İşçi Emekli Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Kazım Uysal’ı ziyaret eden AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Celil Uzun daha sonrasında da dernek binasında  bulunan emekliler ile bir araya gelerek sohbet etti. ziyaret sırasında Celil Uzun yaptığı konuşmasında,seçildiği takdirde Emeklilere Belediye olarak Mekan vereceğini sözünü verdi.
Dernek Başkanı Uysal seçim çalışmalarında başarılar diledi
Alaplı ilçesi Tüm İşçi Emekli Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Kazım Uysal , ” Bu söz Celil Uzun sözü ,bu söz daha evvel  söz verdiği gibi Hastane Polinik binasından  biliyoruz. bu söz Alaplı’da bulunan 7000 Emeklilere güzel bir mekan kavuşturacağını şimdiden söz aldık.tüm emekliler adına şimdiden teşekkür ediyorum.”diye konuştu.
  Alaplı’ya a hizmet için yola çıktıklarını söyleyen Celil Uzun, emeklilerin desteğini istedi. Dernek Başkanı Kazım Uysal, Celil Uzun’a’ aday adaylığının hayırlı olmasını dileyerek, çıktığı bu yolda başarılar diledi.
emekli

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz