ALAPLI HABERLERİ

VAKIF TUR İLE 50 KİŞİ UMREYE GİTTİ

28 Mart 2016
1.280 kez görüntülendi

VAKIF TUR İLE 50 KİŞİ UMREYE GİTTİ

Alaplı’da Vakıf Tur   şirketi tarafından kutsal topraklara gidecek olan umreciler için Merkez cami önünde tören düzenlendi.

50 kişilik umre grubuyla Vakıf Tur Hac ve umre organizasyonu sorumlusu Alaplı eski müftülük şefi Enver Karagüzel ve Yedigelli Köyünden emekli imam Zekeriya Karakaya ve Merkez Cami imam hatibi Birol Önder  görevli olarak gitti.

Merkez Camisi önünde düzenlenen uğurlama programında konuşan İlçe Müftüsü Mehmet Bektaş, “Bugün kutsal topraklara yolcu etmek için toplandığımız bu meydanda, kardeşlerimizi dualarla yolcu ediyoruz.”dedi. Umrecilere Mekke’de bol, bol tavaf, Medine’de ise salavat getirmeleri tavsiyesinde bulunan Bektaş,”Allah izin verirse yarın hepiniz kutsal topraklarda olacaksınız. Bu ziyarette hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum. İnşallah, hayırlısıyla kutsal topraklardaki görevlerinizi tamamlayarak sağlıklı bir şekilde geri döner, ailelerinize kavuşursunuz. Allah, umreye gidecek kardeşlerimizin umrelerini kabul buyursun, en güzel şekilde İbadet yapıp dönmeyi nasip eylesin. Diye konuştu. Alaplı ilçesinde 50 kişi, umre ziyareti için kutsal topraklara uğurlandı.

vakıftur

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz