ALAPLI HABERLERİ

VALİ’DEN ALAPLI’DAKİ ODA VE KURULUŞLARA ZİYARET

18 Kasım 2013
609 kez görüntülendi

VALİ’DEN ALAPLI’DAKİ ODA VE KURULUŞLARA ZİYARET

Zonguldak Valisi Ali Kaban, Alaplı’daki oda ve kuruluşlara ziyaretlerde bulundu

Alaplı Kaymakamlığı ve Alaplı Belediye başkanlığını ziyaret eden vali Kaban, oda ve kuruluşları ziyaret etti.

Zonguldak Valisi Ali Kaban ve ilçe protokolü Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu, Vali Kaban’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Alaplı Ziraat Odası olarak çiftçilerimize hizmet veriyoruz. Bölgede organik bal üretimi konusunda çalışmalarımız var. Ayrıca bal döküm tesisi kurulması yönünde girişimlerimiz var. Bu konularda sizden destek bekliyoruz” dedi.

Zonguldak Valisi Ali Kaban’da “Alaplı Ziraat Odasının çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Oldukça aktif çalışmalar yapıyorsunuz bal döküm tesisi konusunda sizeAlaplı Osb’den bir yer temin edebilir BAKKA projesi ile buraya tesisi yapılması noktasında çalışmalar yapabiliriz. Bu konuda gereken desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerafettin Kocaman, Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç Dr. Rıfkı Henden, Alaplı Şoförler Odası Başkanı Kemal Çam, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak ve İş adamı Burhan Alper’e ziyaretlerde bulunan Vali Kaban ziyaretlerde ilçedeki önemli çalışmalar, projeler, yapılması gerekenler ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

From VALİ ALAPLI TSO’YU ZİYARET ETTİ, posted by Mustafa Kanca on 11/18/2013 (28 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz