ALAPLI HABERLERİ

VEFA TUR HACI VE UMRECİLERİ PİKNİKTE BULUŞTU

3 Haziran 2013
747 kez görüntülendi

VEFA TUR HACI VE UMRECİLERİ PİKNİKTE BULUŞTU

Vefa Tur hac organizasyonu ile hac ve umreye gidenler piknikte buluştu

 

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Vefa Tur şirketi ile 12 yıldır farklı tarihlerde hacca ve umreye giden yaklaşık 350 kişi, Çay köyünde (Mollabey)  altıncısı düzenlenen piknikte bir araya geldi.

Çeşitli tarihlerde hacca giden hacılar piknik alanında buluşması duygusal anlara sebep oldu. Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan piknik programında Zonguldak,  Devrek, Alaplı, Akçakoca’dan gelen hacılar katıldı. Özel şirket sahibi İsmail Demirhan, 12 yıldır hacca ve umreye giden hacıları bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlamak istediklerini bildirdi. Piknik programını geleneksel hale getireceklerini anlatan Demirhan, “2001 yılından bu yana şirketimizle hacca ve umreye giden yaklaşık 500 hacı arkadaşımızı piknikte bir araya getirmek istedik. Gün boyu hacı arkadaşlarımızla birlikte sohbet ederek dualar ettik. Bundan sonra her yıl haziran ayında piknikte bir araya gelme kararı aldık.” diye konuştu.

Vefa Tur Alaplı  şirket yetkilisi İsmail Demirhan ise konuşmasında “Böyle anlamlı bir toplantıya katılmaktan mutluluk duydum. İlimizin değişik ilçelerinde ikamet eden vatandaşlarımızın hac ibadetinde temellerini attıkları arkadaşlığı devam ettirmeleri her türlü takdirin üzerindedir.” dedi.

Pikniğe emekli din görevlileri , eski Düzce Kaynaşlı Müftüsü Hamdi Güner ve 350 hacı katıldı. Kaynaşlı Müftüsü Hamdi Güner yaptığı dua sonrasında buluşmanın hayırlara vesile olmasını diledi.

ALBUM ADI VEFA TUR HAC VE UMRE ORGANİZASYONU PİKNİĞİ, Fotograf Mustafa Kanca on 6/02/2013 (100 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz