ALAPLI HABERLERİ

VERGİ HAFTASI KUTLAMA MESAJI

23 Şubat 2014
816 kez görüntülendi

VERGİ HAFTASI KUTLAMA MESAJI

Vergi Haftası münasebeti ile Alaplı Ak Parti ilçe teşkilatı bir mesaj yayınladı.

“Vergi Haftası”, toplumumuzun tüm kesimlerinde gereken vergi bilincinin oluşturulması ve yurttaşlarımızda vergi vermenin alışkanlık hale getirilmesi için, ülkemizin dört bir yanında kutlanmakta olup, bu yıl da 24 Şubat-02 Mart 2014 tarihleri arasında kutlanacaktır.

25. Vergi Haftası’nın amacı, vatandaşlarımızın vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarını arttırmak, toplumda ve özellikle yarının mükellefleri yada ülkenin yöneticileri olacak çocuklarımızda sağlıklı bir vergi bilinci oluşturmaktır..

Hızlı bir değişim süreci geçiren ülkemizde, vatandaşlarımıza götürülecek olan tüm kamu hizmetlerinin, en seri ve etkin bir şekilde götürülebilmesi için, gerekli olan finansman kaynağının yaratılmasında, vergi gelirlerinin büyük önemi bulunmaktadır. Tüm yurttaşlarımızın, kazancının bir bölümünü vergi olarak devlete ödemesi, kamu harcamaları için devletimize güç kazandırmaktadır.

Vergi Haftası’nın; ülkemizin, milletimizin refahının artırılmasına, kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınmasına, verginin tabana yayılmasına vesile olmasını diliyor, mükelleflerimizin ve Vergi Dairesi çalışanlarının “Vergi Haftası”nı içtenlikle kutluyor, vergisini zamanında ve tam olarak ödeme gayretinde olan tüm vergi mükelleflerimize de hayırlı ve bol kazançlı bir yıl geçirmelerini temenni ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum,

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz