ALAPLI HABERLERİ

VERGİ HAFTASI ZİYARETLERİ

25 Şubat 2013
567 kez görüntülendi

VERGİ HAFTASI ZİYARETLERİ

Alaplı Malmüdürü Adnan Çetin ve Alaplı Malmüdürlüğü Gelir Şefi Yılmaz Demirci, Vergi Haftası nedeniyle Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret etti.

Her yıl Şubat ayının son haftasının Vergi Haftası olarak kutlandığını hatırlatan Alaplı Malmüdürü Adnan Çetin, Hafta nedeniyle kurum ve kuruluşlara nezaket ziyaretinde bulunduklarını bildirdi.

Vergi Haftası’nda, vergilendirilmiş kazanç bilincini geliştirmeye çalıştıklarını belirten Malmüdürü Adnan Çetin, “Bu amaçla, hafta boyunca çeşitli etkinlikler yapıyoruz. “ dedi.

Adnan Çetin Alaplı Malmüdürlüğü’nün personel durumu ve çalışmalarıyla ilgili olarak da bilgi verdi.

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Alaplı Malmüdürü Adnan Çetin nezdinde, tüm maliye çalışanlarının Vergi Haftası’nı kutladı

 

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vergi vermenin vatandaşlık görevi olduğuna işaret ederek  “ Devletin ve yerel yönetimlerin gerçek ve tüzel kişilerden aldığı vergiler, devlet ve yerel yönetimlerin vatandaşlara hizmet sunmalarına olanak sağlar. Bu hizmetlerin sunulabilmesinde en önemli kaynaklardan biridir vergi. Dolayısıyla, devletin belirlediği oranlar ölçüsünde herkesin vergisini vermesi, hepimize daha iyi yaşam şartlarının sunulmasına imkan vermektedir. Unutmayalım; vergilendirilmiş kazanç kutsaldır. “ dedi.

Ziyarette, Alaplı Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün de hazır bulundu.

 

 

Mal müdürü Adnan Çetin’i vergi haftası münasabetiyle Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Belediye Başkan yardımcısı İbrahim Şengün, Ak Parti ilçe başkanı Faruk Çaturoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kızılay Alaplı Şube başkanı Hayri Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri, işadamları, esnaflar makamında ziyaret ettiler

ALBUM ADI VERGİ HAFTASI ZİYARETLERİ, Fotograf Mustafa Kanca on 2/25/2013 (13 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz