ALAPLI HABERLERİ

VERGİ HAFTASINDA 115 ÜNİTE KAN

25 Şubat 2013
550 kez görüntülendi

VERGİ HAFTASINDA 115 ÜNİTE KAN

Alaplı Mal Müdürlüğü vergi haftası etkinlikleri kapsamında kan bağışı kampanyası düzenledi. Kampanyada 115 ünite kan toplandı.

Alaplı Mal Müdürü Adnan Çetin, vergi haftası nedeniyle kan bağışı kampanyası düzenlediklerini ve 115 Ünite kan toplandığını söyledi.

Kan bağışına katkıda bulunan tüm kan bağışçılarına teşekkür ettiklerini kaydeden Adnan Çetin,” Vergi Haftası nedeniyle 25 Şubat 2013 tarihinde üçüncü kez Alaplı Mal Müdürlüğü olarak kan bağışı kampanyası düzenledik. Geleneksel hale getirdiğimiz kampanyamızda geçen yıl 145  ünite kan bağışı toplamıştık. Vatandaşlarımız kampanyaya ilgi gösterdiler . Burada herkesin vergi ödemesinin vatandaşlık görevi olduğunu, Kan bağışında vatandaşlarımızı sosyal sorumluluklarının yerine getirerek Kızılay’a kan bağışı desteği sağlamak ve halkımıza kan verme alışkanlığını kazandırmayı amaçladık” dedi.

Kan Bağışına daire amirleri, memurlar, esnaflar işadamları ve işçiler destek verdi

 

Türk Kızılayı Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit “Kızılay şubesi olarak Mal Müdürlüğü işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenledik. Diğer kurum ve kuruluşlarla ileriki günlerde kan bağışı kampanyası yaparak kan bağışı sayısını artırmaya çalışacağız. Bize çalışmalarımızda her zaman destek veren halkımıza Zonguldak Kan Merkezi çalışanlarına ve ekibine ve Mal Müdürlüğümüze teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu

ALBUM ADI ALAPLI VERGİ HAFTASI KAN BAĞIŞI KAMPANYASI, Fotograf Mustafa Kanca on 2/25/2013 (100 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz