ALAPLI HABERLERİ

VERGİ HAFTASINDA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLEDİLER

23 Şubat 2016
1.507 kez görüntülendi

VERGİ HAFTASINDA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLEDİLER

Alaplı Mal Müdürlüğü vergi haftası etkinlikleri kapsamında kan bağışı kampanyası düzenledi.


Alaplı Mal Müdürü Birsen Yeter, vergi haftası nedeniyle kan bağışı kampanyası düzenlediklerini ve 54 Ünite kan toplandığını söyledi.
Kan bağışına katkıda bulunan tüm kan bağışçılarına teşekkür ettiklerini kaydeden Adnan Çetin,” Vergi Haftası nedeniyle 22 Şubat 2016 tarihinde altıncı kez Alaplı Mal Müdürlüğü olarak kan bağışı kampanyası düzenledik. Geleneksel hale getirdiğimiz kampanyamızda geçen yıl 100  ünite kan bağışı toplamıştık. Vatandaşlarımız kampanyaya ilgi gösterdiler . Burada herkesin vergi ödemesinin vatandaşlık görevi olduğunu, Kan bağışında vatandaşlarımızı sosyal sorumluluklarının yerine getirerek Kızılay’a kan bağışı desteği sağlamak ve halkımıza kan verme alışkanlığını kazandırmayı amaçladık” dedi.

Kan Bağışına daire amirleri, memurlar, esnaflar işadamları ve işçiler destek verdi

Türk Kızılayı Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl Vergi Haftası’nda kan bağışı kampanyası düzenlediklerini vurguladı.
Kan bağışının öneminin, bu tür haftalarda daha çok ön plana çıktığını ifade eden Yiğit, “Kampanyaya büyük bir ilgi var. Özelikle esnaflarımız kan bağışında bulunuyor.  Kendilerine bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Diğer kurum ve kuruluşlarla ileriki günlerde kan bağışı kampanyası yaparak kan bağışı sayısını artırmaya çalışacağız. Bize çalışmalarımızda her zaman destek veren halkımıza Zonguldak Kan Merkezi çalışanlarına ve ekibine ve Mal Müdürlüğümüze teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

kannn

kan

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz