ALAPLI HABERLERİ

YALI BOYU MUHTARLARI ÇATUROĞULU’NU BAĞRINA BAST

11 Ekim 2015
685 kez görüntülendi

YALI BOYU MUHTARLARI ÇATUROĞULU’NU BAĞRINA BAST

I

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli’de Yalı boyu olarak adlandırılan 9 Köy Muhtarı ile bir araya geldi.

Beraberinde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, AK Parti Zonguldak İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gültekin ve Ayhan Taşdelen ile birlikte Yalı Boyunda yer alan Bayat, Sücüllü, Cemaller, Tepeören, Ballıca, Üçköy, Keşkek, Elmacı ve Terzi Köyü Muhtarlarıyla biraraya gelen Çaturoğlu muhtarları tek tek dinledi.

Yapılan Toplantıda Çaturoğlu’nu adeta bağrına basan Yalıboyu muhtarları bu görüşmede taleplerini iletme fırsatı buldu.

YALI BOYU BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Yalı Boyu olarak bilinen köylerin sorunlarının kendileri için büyük önem arz ettiğini ifade eden Çaturoğlu, şunları söyledi:

“Tüm köylerimize ulaşacağız ve sorunlarına çözüm arayacağız. Köylerimizin sorunlarını ve öncelikli taleplerini muhtarlarla bire bir görüşerek alıyoruz. Ereğli’nin köylerine hizmet götürme noktasında İl Genel Meclis üyelerimiz ve partililerimiz ile birlikte çalışmalarımıza devam ediyor. Ereğli’mizin 90 köyü var ve bu köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sorunlarına ilişkin hizmet sunmak adına muhtarlarımızla bir araya gelerek taleplerini ve hizmetleri il genel meclis üyelerimiz ile birlikte masaya yatırarak kararlar almak ve bu kararların takipçisi olmak adına bu toplantıyı düzenledik. Bölge bölge köy muhtarlarımızı davet ederek ihtiyaç ve sorunlara akılcı çözümler bulmak adına toplantılarımıza devam edeceğiz. Hükümetimiz adına, partimiz adına hizmet üreten İl Genel Meclis Üyelerimiz bu toplantılarda muhtarlarımızla köyleri ile ilgili gerçekleştirilecek hizmetleri bire bir görüşme imkanı buluyor. Beden bu toplantılarda alacağımız kararların ve hizmetlerin takipçisi olacağım. Neler yapabiliriz, İl Genel Meclis Üyelerimiz Özel idare ve diğer kaynaklardan nasıl bu sorunlara katkı yapabilir. Bunun için buradayız. Hepimiz Zonguldak, Ereğli için çalışıyoruz. Hepimiz seçilmiş insanlarız, muhtar olarak aşamadığınız sorunlarınızı ve bölgenin ihtiyaçlarını çözme noktasında ne yapılması gerekiyorsa elimden geleni yapacağız.”

MUHTARLAR ÇATUROĞLU’NU BAĞRINA BASTI

Toplantının gerçekleşmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Çaturoğlu, Çakır, Gültekin ve Taşdelen’e teşekkür eden köy muhtarları, ayrı ayrı söz alarak köylerinin sorunlarını ve taleplerini dile getirdiler. AK Parti il genel meclis üyeleri bölgelere yapılan hizmetleri ve programlar hakkında muhtarlara bilgi verdi. Toplantı, karşılıklı görüş alışverişinin yapılması ve alınan kararların programlanması ile son buldu.

YALIBOYU MUHTARLARI ZİYARET-1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz