ALAPLI HABERLERİ

YAVUZ, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜN KUTLADI

9 Ocak 2015
560 kez görüntülendi

YAVUZ, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜN KUTLADI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü basın çalışanlarının kendi haklarına sahip çıktığı, gazetecilerin çalışma koşullarının yasal güvenceye alınması için verdiği hak arama mücadelesinin başarıyla sonuçlandırıldığı bir gündür. Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, 10 Ocak çalışan Gazeteciler günün kutladı.

Yavuz, mesajında şunları söyledi; Özgür ve tarafsız basın demokrasilerin olmazsa olmazları arasındadır. Sadece ulusal değil, yerel bazda da, yönetenlerin icraatlarında daha dikkatli ve sorumlu davranmasını sağlayan en önemli güç hür ve tarafsız basındır. Haber verme, denetim ve eleştiri yapma, kamuoyunu bilgilendirme ve oluşturma gibi işlevleri bulunan basınımız, bu yönüyle kamusal bir görev icra etmektedir.

Toplumun doğru ve tarafsız haber alma ve bilgi edinme hakkını kullanması için özveriyle çalışan ve zorluklara rağmen gerektiğinde günün 24 saatinde mesai yapan basın çalışanları her türlü takdiri hak etmektedir. Bu vesileyle, başta Alaplı’daki değerli basın mensupları olmak üzere, tüm gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz