ALAPLI HABERLERİ

YAVUZ YATIRIMLAR DEVAM EDECEK DEDİ

7 Nisan 2014
522 kez görüntülendi

YAVUZ YATIRIMLAR DEVAM EDECEK DEDİ

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, “Seçimin ardından kamuoyunda Ak Parti belediyeyi kaybetti, projeler yatırımlar duracak yönünde algı var.

Böyle bir şeyin olması söz konusu bile değildir. AK Parti olarak ne söz verdiysek hepsi yerine getirilecektir. Alaplı’da yatırımlar devam edecektir” dedi.

Geride bıraktığımız 30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin başta Alaplı’mız olmak üzere Zonguldak’ımıza ve Türkiye’mize hayırlı olmasını diliyorum. Seçimler de partimiz Türkiye genelinde oylarını arttırırken İlçemizde hem Belediye hem de İl genel bazında 2009 yerel seçimlerine göre oylarını arttırmıştır. Ancak Alaplı Belediyesini kaybettik. Burada bir suçlu aramak gerekirse İlçe Başkanı olarak bu suçlu benim. Şunu da belirtmekte fayda görüyorum. Belediye Başkanlığı, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylığı sürecinde oluşan küskünlüklerin partimizin menfaatleri doğrultusunda seçim yarışı içinde aktif görev almamaları partimizin en alt kademesinden en üst kademesine kadar görev alan arkadaşlarımızı üzmüştür.

Demokratik bir seçim dönemi geçirdik. Bu süre içerisinde üzücü herhangi bir olayın olmaması ve adayların dostane bir şekilde seçim dönemi geçirmeleri bizleri mutlu eden yanı olmuştur. Seçim süresi içinde Belediye Başkan adayımıza, Belediye ve İl Genel Meclis üyelerimize, Yönetim Kurulu üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, bizlere destek veren ve vermeyen tüm halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum.

Nuri Tekin’e başarılar

   30 Mart yerel seçimlerini kazanan CHP’nin adayı Nuri Tekin arkadaşımızı kutluyorum. Seçmen tercihini CHP’den yana kullanmıştır. Bundan sonraki 5 yıl boyunca seçim döneminde verilen vaatlerin ve Belediye çalışmalarının İktidar Partisi olarak takipçisi olacağımızı belirtmek isterim. Alaplı’nın  menfaatleri doğrultusunda Belediyenin yapacağı her türlü proje ve atacağı adıma İktidar Partisi olarak her zaman destek vermeye hazırız.’ Alaplı hepimizindir’’

Projeler devam edecek…

  Seçimin ardından kamuoyunda oluşan bir algı var.’’ Ak Parti Belediyeyi kaybetti. Projeler yatırımlar duracak’’ diye; Böyle bir şeyin olması söz konusu bile değildir. Ak Parti olarak ne söz verdiysek hepsi yerine getirilecektir. Alaplı’da proje aşamasında olan ve devam eden birçok yatırım var. Bu yatırımların biz takipçisi olacağız. Sayın Milletvekillerimizin büyük destekleriyle Gümeli Beldemizde yapılacak olan Baraj projesi ihalesi yapıldı. Önümüzdeki aylarda yer teslimi yapılarak inşaatına başlanacaktır. Alaplı’nın en büyük projesi olan Baraj inşaatının temelini Alaplı halkımızla birlikte atacağız. Ardından Köylerimize ve İlçe Merkezimize verilecek içme suyu ishali hattı ihalesi yapılacaktır. Böylelikle Köylerimizde su problemi kalmayacak. Gençlik Merkezi projesi hazır ve 2014 yılı içerisinde Gençlik Merkezi temelini yine Alaplı halkımızla birlikte atacağız. Tamamlandığı zaman gençlerimiz her türlü sportif faaliyetlerini bu merkezde yapabilecekler. Mollabey – Alaplı alternatif yol çalışmaları süratle devam ediyor. Birkaç kamulaştırma işi kaldı. Teşkilat olarak en kısa sürede bitirilmesi konusunda  takipçisi olacağız. Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen Islah Organize Sanayi Bölgesi için Zonguldak İl Özel İdarede onay çıktı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına dosyalar sunulacak. Hep birlikte bunun da takipçisi olacağız. Alaplı’da İşsizliği çözme noktasında en önemli proje olduğunu düşünüyorum. Köylerimizde parke ve yol çalışmalarının İl Genel Meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte takipçisi olacağız. Köylerimizde çamurlu yol kalmayacak. Muhtarlarımıza partimizin kapısı sonuna kadar açıktır. Hangi konuda olursa olsun bizden ve İl Genel Meclis üyelerinden yardım alabilirler.

Alaplı Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Çimenoğlu’na ve Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımıza partim adına çok teşekkür ediyorum. Görev yaptıkları süre boyunca İlçemize çok güzel hizmetler kazandırdılar. Yeni terminal binası, Belediye dükkanları ve Derin Deşarj projesi Alaplı’mıza kazandırılan en önemli hizmetlerdendir. İl Genel Meclis üyesi arkadaşlarımıza da görev yaptıkları süre boyunca  köylerimizde gerçekleştirdikleri güzel hizmetlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz