ALAPLI HABERLERİ

YAVUZ’DAN ÇOK ÖNEMLİ ÇAĞRI…

27 Temmuz 2016
1.569 kez görüntülendi

YAVUZ’DAN ÇOK ÖNEMLİ ÇAĞRI…

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Vatan için, bayrak için geleceğimiz için komşunuzu akrabanızı alıp meydanlara inelim. Partili partisiz, 7’den 77’ye tüm halkımızı demokrasi nöbetine davet ediyoruz.” çağrısında bulundu.

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, yaptığı açıklamada, “Birlik ve beraberliğimizi göstermek için, şehitlerimizin kanlarıyla yoğrulmuş bayraklarımızla birlikte hiçbir şekilde meydanları boş bırakmayalım.” ifadesini kullandı.

 

Darbe karşısında ki ‘demokrasi nöbetinin’ 13. gününe geldiklerini ikinci bir emir gelene kadar geceleri nöbet tutmaya devam edeceklerini dile getiren Yavuz, Diri olacağız, birlik olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Hiç kimsenin endişenizi olmasın, biz sadece rükuda Allah’ın karşısında eğilen şerefli milletiz. Kula kulluk yok. Kula kul olanlar Pensilvanya’da ve hala utanmadan, sıkılmadan, bu millete hakaret edecek kadar seviyesizler. Şu anda bu millet bu saygısız, bu utanmaz tiplere, dik duruşuyla ellerinde Türk bayraklarıyla meydanlarda toplanarak gösteriyorlar. Bu dayanışma, duruş, devam edecek. Diyorum ki, meydanları boş bırakmayalım. Tek vatan, tek millet, tek devlet ülküsüyle meydanları doldurmaya devam edelim. Tüm Alaplı halkını Merkez cami önünde demokrasi nöbetine davet ediyoruz. Demokrasiye sahip çıkma adına canlarını feda eden ve bu uğurda şehitlik mertebesine eren bütün vatan evlatlarımıza ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve yüce milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Şehitlerimizin Mekanları cennet olsun. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Yüce Rabbim Barış, Kardeşlik, Birlik ve Beraberliğimizi daim etsin. Yüce Türk Milleti olarak Allah bizlere bu tür alçakça saldırıları ve kara günleri bir kez daha yaşatmasın.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz