ALAPLI HABERLERİ

YAVUZ’DAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

18 Eylül 2014
564 kez görüntülendi

YAVUZ’DAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Yavuz, Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Milletimiz, tarihin her döneminde tüm zorluklara karşı bağımsız yaşamayı, bağımsızlığını kanı ve canı pahasına korumayı ilke edinmiştir. Bu nedenle Gazilerimiz Bağımsızlığımızın, Egemenliğimizin, Ulusal Birliğimizin ve Cumhuriyetimizin onurlu sembolleri olduğunu belirtti.

Gazilerimiz; her aşaması gerçek bir kahramanlık destanı olan Milli Mücadele sırasında canlarını hiçe sayarak cepheye koşmuşlar ve işgal güçlerini kutsal vatan topraklarından attıklarını belirten Yavuz, şunları kaydetti:

Gazilerimiz; Kore Savaşı’nda, Kıbrıs Barış Harekatı’nda, NATO Barış Gücü olarak uğruna büyük bedeller ödeyerek kazanılan bu vatan, bizlere şehit ve gazilerimizin en kutsal emanetidir. Milletimizin özgürlüğü için canlarını seve seve ortaya koyan bu kahramanlarımızla ne kadar övünsek azdır. Ülkemizin bağımsızlığı, Türk Vatanının Bölünmez Bütünlüğü Milli Birlik ve Beraberliğimizin korunması uğruna üstün fedakarlıklar göstererek, canı kanı pahasına, ölümüne göğsünü siper etmiş ve bunun nişanını gururla taşıyan gazilerimizin kahramanlıkları hafızalarımızdan silinmeyecek ve hiçbir zaman unutulmayacaktır. Vatanımızın bağımsızlığı için mücadele eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bağımsızlığımızın canlı tanığı olan gazilerimizi de saygılarımla selamlıyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz