ALAPLI HABERLERİ

FUTBOL OKULUNDA TEK BAYAN

6 Temmuz 2013
535 kez görüntülendi

FUTBOL OKULUNDA TEK BAYAN

 

Alaplı Belediyesi Yaz futbol okuluna katılan 150 erkek arasında tek bayan futbolcu olan Berra Nur Sözer,(8) ileride futbolcu olmak istiyor.

Okulların tatile girmesinin ardından Alaplı Belediye spor yaz futbol okuluna kayıt yaptıran 8 yaşındaki Berra Nur Sözer, haftada 3 gün 150 erkek sporcuyla birlikte antrenmanlara çıkıyor.

 

Futbolu çok sevdiğini anlatan Berra, “En büyük hedefinin ileride iyi bir bayan futbolcu olarak Bayan Futbol Milli Takımında oynamak olduğunu söyledi. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu ifade eden Sözer, “Futbolu çok sevdiğimden dolayı yaz futbol okuluna katılmaya karar verdim. Burada çok güzel zaman geçiriyoruz. Arkadaşlarımızla çok güzel anlaşıyoruz. İleride futbolcu olmak istiyorum” diye konuştu.

 

Berra Nur Sözer’in antrenörü Gökmen Başol, çok hırslı ve yetenekli bir futbolcu olduğunu arkadaşlarıyla çok iyi anlaştığını söyledi. Yaz futbol okuluna 150 sporcunun katıldığını kaydeden Başol, “Yaz futbol okulunda kayıtlı sayımız 150 civarında kayıt olmak isteyen arkadaşlarımızı çocuklarımızın kayıt yapmaya devam ediyoruz. Okulumuzun tek kız sporcusu olan Berra Nur Sözer, yaz okulumuzun bayan olarak gurur olmuş durumda, geleceğe yönelik onu da bayan futbol takımımızda görmek istiyoruz. Yaz futbol okulunda 2 haftadır çalışmalarımız devam ediyor. Bizim amacımız alt yapımızı buradan yetenekli çocukları ve gençleri kazandırıp gelişimlerine katkı sağlamaktır. Yetenekli olan oyuncuları futbola kazandırıp iyi sporcular haline getirerek Zonguldak futboluna da katkı sağlamayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

HABER FOTO: CEM SÜRMENELİ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz