ALAPLI HABERLERİ

YAZ KURAN KURSUNDA BAŞARILI ÖĞRENCİLERE TABLET BİLGİSAYAR

6 Ağustos 2013
818 kez görüntülendi

YAZ KURAN KURSUNDA BAŞARILI ÖĞRENCİLERE TABLET BİLGİSAYAR

Alaplı Çamlıbel Köyü camisinde düzenlenen yaz Kuran kurslarında başarılı öğrencilere tablet bilgisayar,bisiklet, hediye çeki gibi çeşitli hediyeler verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen yaz Kur’an kurslarına Alaplı Çamlıbel Köyünde öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösteriliyor. Köyde her yaş gurubundan  kız erkek 60 öğrenci kursa katıldı. Hafta içi her gün her yaştan öğrencinin katıldığı kurslarda, Kur’an-ı Kerim, ibadet, siyer ve ahlak gibi dini içerikli derslerin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikler de gerçekleştiriliyor. Yaklaşık 45 gündür devam eden Kursları sonuna yaklaşıldı. Bu bağlamda  Çamlıbel Köyü camisinde köylülerin   katıldığı Yaz Kur’an Kursu bitirme programı yapıldı.

Programda Yaz dönemi boyunca başarılı olan öğrencilere  çeşitli hediyeler takdim edildi. Kursta birinci olan kız ve erkek öğrencilere tablet bilgisayar ikinci olanlara bisiklet üçüncü olanlara 500 TLlik hediye çeki verildi.

Köy imam hatibi aynı zamanda kurs öğretmeni Sercan Gökyar Köyümüzde kız ve erkek iki tane yaz kuran kursu açıldı.Kız Kuran kursuna müftülüğümüz bayan öğretmenimizi görevlendirdi. Biz kurs sonunda öğrencilerimizi başarılarını ödüllendirmek istedik. Bayan ve erkek cemaatimiz  ve gönüllü sponsorlarımız maddi konuda bize destek oldular. 3000 TL değerindeki hediyeleri öğrencilerimize dağıttık. Kursumuza destek olan herkese ben teşekkür ediyorum dedi.

öğrencilere 2 adet tablet bilgisayar, 1 bisiklet. 2 ve 3.olan öğrencilerimize 500 TLlik hediye çekleri.60 öğrenciye  birer Kuran Kerim, 60 öğrenciye birer kol saati ,60 adet zikirmatik, 15 adet terlik hediye edildi.Hediyeyi alan öğrencilerin sevinçleri gözden kaçmadı.

İlçe Müftüsü Mehmet Bektaş  başarılı faaliyetlerinden dolayı kurs öğretmenlerine  bununla berabar tüm öğrencilere katkılarından dolayı velilere teşekkür etti.


ALBUM ADI ÇAMLIBEL KÖYÜ KURAN KURSUNDA BAŞARILI ÖĞRENCİLERE HEDİYE, Fotograf Mustafa Kanca on 8/06/2013 (16 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz