ALAPLI HABERLERİ

YENİ VALİ GÖREVE BAŞLADI

26 Ağustos 2013
574 kez görüntülendi

YENİ VALİ GÖREVE BAŞLADI

Zonguldak Valiliği’ne atanan Vali Ali Kaban, görevine başladı.

Vali Ali Kaban, Valilik binası önünde törenle karşılandı. Vali Kaban, tören mangasını selamladıktan sonra kendisini karşılayan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Jandarma Komutanı Albay Ergün Özgür, vali yardımcıları, kaymakamlar ve daire müdürleri ile tokalaştı.

Ardından makamına geçen Vali Kaban, Türkiye’nin başkentinden emeğin başkenti  Zonguldak’a gelerek göreve başlaması nedeniyle mutlu olduğunu söyledi. Vali Kaban, “Cumhuriyetin ilk şehri olan, ülkemiz sanayisinde önemli yer tutan kömür ve demir çelikle özdeşleşmiş Zonguldak’ta Vali olarak görev yapacak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Yeraltı kaynakları açısından oldukça zengin olan kentin kalkınmasını etkileyecek ve bölgenin cazibe, ticaret merkezi haline gelmesini sağlayacak Filyos Projesi konusunda özel çaba sarf edeceğini vurgulayan Vali Kaban, şöyle dedi:

“Görevim sırasında başta ilimizin sayın milletvekilleri olmak üzere belediye başkanlarımızın, sivil toplum kuruluşlarının, halkımızın ve basın mensuplarının desteği ile çalışma arkadaşlarımla beraber ilimizde yürütülmekte olan tüm projelerin en iyi şekilde sonuçlandırılması için çalışacağız. Amacımız, kamu kaynaklarının etkin, verimli kullanımı ve kamu yatırımlarının en kısa zamanda hizmete sunulması olacaktır. Kapımız ve gönlümüz her zaman herkese açık olacaktır

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz