ALAPLI HABERLERİ

YIĞILCA BELEDİYESİNDEN DEV PROJE

21 Şubat 2017
752 kez görüntülendi

YIĞILCA BELEDİYESİNDEN DEV PROJE

Yığılca Belediyesi yaptığı çalışmalarla dev projeleri hayata geçiriyor.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, “Kültür Sarayı’nda Gençlik Merkezi, Kongre Merkezi ve modern bir düğün salonu bulunacak” dedi.

Yığılca’da tarihi projelere imza atan Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, yine bir ilke imza atarak ilçede yaşayan yediden yetmişe herkesi ilgilendiren bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Şimdiye kadar sokak aralarında yapılan düğünler, artık Başkan Yiğit’in uygulayacağı bir proje ile ortadan kalkıyor. Bu kapsamda ilçeye modern bir düğün salonu ve kültür sarayı yapılıyor. Yapılacak olan Kültür Sarayı’nda Gençlik Merkezi, Kongre Merkezi ve modern bir düğün salonu bulunacak. Birçok etkinliğin bir arada yapılacağı bu projenin Yığılca İlçesinde son yıllarda yaşanan olağanüstü değişimde rolü ve payı çok büyük olacak.

Proje ile ilgili görüşlerini aldığımız Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit şunları söyledi: “Sizlerin de yakinen bildiği ve takip ettiği kadarıyla üç yıllık görev süremiz zarfında ilçemizi adeta yeniden imar ediyoruz. Hiçte küçümsenmeyecek birçok projeyi uyguladık, uygulamaya devam ediyoruz. Nasip olursa mega bir projemizi daha hayata geçirme çalışmalarımız tüm hızıyla ilerliyor. Eşi ve benzeri az görünen, içinde akıl almaz etkinliklerin yapılacağı bir kültür sarayını Yığılca’mıza kazandırma noktasında sona geldik. Yakın bir zaman diliminde temelini atmayı düşünüyoruz. Temel atma töreninde Sayın Bakanımız Dr. Faruk Özlü Beyi, vekillerimizi, il başkanımız ve valimizi de davet edeceğiz. Bu konuda çok farklı bir çalışma yapmayı düşünüyoruz. Proje bedelimiz 5 Milyon TL. civarında olacak ve tamamen öz kaynaklarımızla yapacağız; inşallah hiçbir kredi kullanmayacağız. Bütün yatırımlarımızda bizlere her türlü katkıyı veren Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr. Faruk Özlü’ ye, vekillerimiz Fevai Arslan, Ayşe Keşir ve İl Başkanımız Sayın Hikmet Keskin’e ilçemiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

yıgılca kent

Yorumlar

  1. Abdullah Ademoğlu dedi ki:

    İyi sallamalar efendim.
    Yığılca 5 milyon TL özkaynağı nerden bulmuş / bulacakmış acaba ?

Yorum Yaz