ALAPLI HABERLERİ

YIĞILCA MELENDERESİ PROJESİNE 36 MİLYON TL

6 Şubat 2017
780 kez görüntülendi

YIĞILCA MELENDERESİ PROJESİNE 36 MİLYON TL

Faruk Özlü, Yığılca’nın  projelerinde ödenek sorununun kalmadığının müjdesini verdi.

Düzce AK Parti Danışma Meclis toplantısında konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Yığılca’nın ve bölgemizin veya projelerinde ödenek sorununun kalmadığının müjdesini verdi.
Özlü’nün bu açıklaması, Melendere turizm havzası projesine büyük önem veren Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’i sevindirdi.
Üç yıldır Başkan Yiğit’in üzerinde çalıştığı projede yolun sonuna gelindiği en yetkili ağızdan teyit edilirken, 36 milyona mal olacak ve yapımı tamamen DSİ’nin üstlendiği yatırıma Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve DSİ Genel Müdürü Murat Acu’nun da büyük destek oldukları biliniyor. Bu proje hayata geçtiğinde İSKİ’nin su kaynağı olan Yığılca Melen’deki sular daha temiz akacak. Üzerinde de bir peyzaj çalışmasıyla bambaşka bir görünüm olacak.
Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Yığılca Belediye Başkanı Yiğit, “Sayın Bakanım çok güzel bir ortamda böyle güzel bir müjdeyi Düzce’mize Yığılca’mıza vermesi orada bulunan herkesi duygulandırdı. Aldığı alkış da bunun en iyi göstergesi. Ben Sayın Bakanımız Dr. Faruk Özlü’ye, projemize baştan beri destek veren değerli büyüğümüz Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, vekillerime, İl Başkanıma, DSİ Genel Müdürü Murat Acu beye emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ediyorum. Diyorum ki bir rüya gerçeğe dönüşüyor hayaller gerçek oluyor. Bölgemize hayırlı olur. Türkiye’mize hayırlı olsun diyorum” dedi

yığılca

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz