ALAPLI HABERLERİ

YILDIRAY MALĞAÇ’TAN ZAFER BAYRAMI MESAJI

29 Ağustos 2013
645 kez görüntülendi

YILDIRAY MALĞAÇ’TAN  ZAFER BAYRAMI MESAJI

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç  30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 

Malğaç, mesajında , Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos 1922’de eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti Hürriyet ve Bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

   Şüphesiz ki Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasını sağlayan en önemli etken Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve önderliğindeki şanlı ordumuzdur. Bu savaş Türk ordusunun kabiliyetini bir kez daha ortaya koymuştur. Elde edilen başarı ordu-millet dayanışmasının en üst düzeyde gelişmesinin sonucunda ortaya çıkmıştır. 30 Ağustos, bir milletin yedisinden yetmişine, kadınından erkeğine, malından canına tüm varlığını ortaya koyarak hürriyetinin ve bağımsızlığının bedelini ödediğinin simgesidir. 30 Ağustos, milletimizin hürriyet ve bağımsızlık düşüncesinin ölümsüz bir anıtıdır.

   Bu duygularla başta Türk Silahlı kuvvetlerinin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, bu zaferi bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmetle ve şükranla anıyorum. dedi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz