ALAPLI HABERLERİ

YILIN ANTRENÖRÜ ALAPLI’DAN

11 Mart 2015
842 kez görüntülendi

YILIN ANTRENÖRÜ ALAPLI’DAN

Spor gündemini yakından takip eden ve Gerçek Ereğli Gazetesi bu yıl 4.cüsünü düzenlediği ‘Sizce Yılın Antrenörü Kim?’ isimli anketi sona erdi.

 

Gazetein okuyucuları tarafından oylama sistemi ile belirlenen ankette toplamda 5564 adet oy kullanıldı. Kullanılan oyların 1501 âdetini alan yarışmadaki aday antrenör Gökmen Başoğlu anketiin 1.cisi oldu.

Gerçekleşen ankette birinciliği elde eden Süper Amatör Lig takımlarından Alaplı Belediyespor’un Antrenörü Gökmen Başoğlu’nu Gerçek Ereğli Gazetesi 21 Mart Cumartesi akşamı yapılacak olan gecede ödüllendirecek. Diğer adayların aldığı oyların tablosu ise şu şekilde; 

                                     

 

          SİZCE YILIN ANTRENÖRÜ KİM?

  • TANER DEMİRBAŞ (EREĞLİ BELEDİYESPOR) (6%, 312 Votes)
  • CÜNEYT İNAL (KİLİMLİ BELEDİYESPOR) (9%, 499 Votes)
  • SERTAN KUZU (KEPEZSPOR) (10%, 561 Votes)
  • AHMET KARAYILMAZ (ÇAYCUMASPOR) (22%, 1.199 Votes)
  • UMUT KANBUR (DEVREK BELEDİYESPOR) (27%, 1.492 Votes)
  • GÖKMEN BAŞOĞLU (ALAPLI BELEDİYESPOR) (27%, 1.501 Votes)

 

Toplam Oy: 5.564

GÖKMEN BAŞOĞLU

Yorumlar

  1. alaplı taraftarı dedi ki:

    nuri başkana burdan çağrı yapıyorum … bu takıma sahip çık bu çocuklar aylardır para alamıyorlar sen emeğe ve emekçiye saygı duyan bir başkansın işçilerin gecikmiş olan aylık maaşını ödedin . bu sporcularda senin işcin haberin olsa inan başkan bu çocukların işini halledersin. çünkü bu takım alaplıyı başarıyla temsil ediyor. sosyal demokrat bir başkan olarak biran önce çocukların emeğini ve alınteini ödeyin. yoksa bu halk bunun unutmaz başkan

  2. alaplı taraftarı dedi ki:

    hocam tebrikler sanada yakışan budur başarıların devamını diliyorum…

  3. gerçek alaplılı dedi ki:

    NURİ BAŞKAN… futbol takımına sahip çık. seçimden önce verdiğin sözleri unutma. sen sözünü tutan yiğit bir adamsın. emekççinin ve emeğin yanında olan bir başkansın. bu çocuklar aylardır 100tl-200tl ye top oynuyorlar ve bu paralarını alamıyorlar. sen işçilerin 5 aylık maaşını verdin. bu çocuklarında emeğinin karşılığını ver senin gibi sosyal bir başkanın bu yakışır . haydi başkanım..

Yorum Yaz