ALAPLI HABERLERİ

YILIN EN İYİ EĞİTİM KURUMU SEÇİLDİ

26 Şubat 2013
743 kez görüntülendi

YILIN EN İYİ EĞİTİM KURUMU SEÇİLDİ

Alaplı ilçesi Kasımlı İlkokulu ve Ortaokulunun Yılın Kaliteli Kurumu kategorisinde il birincisi olduğu belirtildi.

MEB TKY Uygulamaları Ödül Yönergesi doğrultusunda Toplam Kalite Yönetimi ve Uygulamaları Ödül Süreci değerlendirme çalışmaları masa başı ve saha ziyaretleri sonrası tamamlanmıştır.
 
Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Kahya’ nın Başkanlığında İl Kalite Değerlendirme Komisyonu üyeleri ile yapılan değerlendirmeler sonrasında Alaplı Kasımlı İlköğretim Kurumu ( İlkokulu ve Ortaokulu) Yılın Kaliteli Kurumu kategorisinde il birincisi seçilerek en iyi eğitim kurumu oldu.

MEB TKY değerlendiricilerinin 81 ilden gelen raporlar üzerinden yapacağı değerlendirme sonucu saha incelenmesine kalacak okullar ilan edilecek ve saha ziyaretleri ile okulların yerinde incelenmeleri tamamlanarak Türkiye genelinde finale kalan okullar açıklanacaktır.
 
Okul Müdürü Erdal Yılmaz,”Yılın en iyi eğitim kurumu olarak il kalite kurulu tarafından il birinciliğine layık görülmek kurumda çalışan hizmetli personel, öğrenci, öğretmen, idareci, veli herkesi mutlu etmiştir. Kalite sürecinde kurumun geldiği bu noktaya kadar emeği geçen herkese teşekkür ederim. Emek, özveri fedakarlık ve birlikteliğin kurumlara her zaman üst düzey katkı sağlayacaktır” dedi.

 
Alaplı Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran da “ Kasımlı İlköğretim Okulunu ötenden beri takip ediyoruz. Kalite anlayışı ve bu kapsamda yapılan bütün çalışmaları takdire şayandır. Kurumun bütün personel kadrosunu tebrik ediyor bakanlık değerlendirmesinde başarılar diliyorum” diye konuştu

           Kasımlı İlkokulu/Ortaokuluna  bakanlık değerlendirmesi aşamasında başarılar dileriz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz