ALAPLI HABERLERİ

YÖRESEL ÜRÜNLERİMİZ ANTALYA’DA TANITILACAK

17 Eylül 2013
565 kez görüntülendi

YÖRESEL ÜRÜNLERİMİZ ANTALYA’DA TANITILACAK

Zonguldak ürünleri, Antalya’da bu yıl 19-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Hediyelik Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı’nda tanıtılacak.

 

Zonguldak standında Madenci Heykeli, Devrek Bastonu, cevizli kömeç, Çaycuma yoğurdu, Ereğli Çileği, Elpek Bezi, Alaplı’nın Fındığı ve bal yer alacak.

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde TOBB’un desteğiyle EXPO Center’da düzenlenecek fuarda çok sayıda ilin yöresel ve kültürel değerleri sergilenecek.

Zonguldak ve ilçe Ticaret ve Sanayi Odaları, 19 -22 Eylül 2013’de Expo Center’da düzenlenecek olan Hediyelik Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarının hazırlıklarını tamamladı.

Türkiye’nin her yerindeki hediyelik yöresel ürünlerin sergilendiği ve geleneksel hale gelen fuarda Zonguldak yöresinin ürünleri 5’li stantta sergilenecek. Zonguldak ve ilçe TSO Genel Sekreterlerinin uzun süredir üzerinde çalıştıkları hazıklıklar son aşamaya gelirken Zonguldak Madenci Heykeli, Devrek Bastonu ve Yöresel Yemeklerinden cevizli kömeç, Çaycuma yoğurdu, Ereğli Çileği ve Elpek Bezi, Alaplı’nın Fındığı ve balı stantta yer alacak.

Hediyelik Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarının 19-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşeceğini ifade eden Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, “Odalarımız, şehrimizin yöresel ürünlerini tanıtmak amacı ile Hediyelik Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarına her yıl katılıyor. Bu yıl da katılacağımız fuarda şehrimizi en güzel şekilde tanıtmanın planlarını yaptık. Zonguldak Madenci Heykeli, Devrek Bastonu ve Yöresel Yemeklerinden cevizli kömeç, Çaycuma yoğurdu, Ereğli Çileği ve Elpek Bezi, Alaplı’nın Fındığı ve balı ile katılacağımız fuarda Zonguldak Bölgemizi en iyi şekilde tanıtmaya çalışacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz