ALAPLI HABERLERİ

YURTKURLU ÖĞRENCİLERDEN YARDIM

10 Mayıs 2016
859 kez görüntülendi

YURTKURLU ÖĞRENCİLERDEN YARDIM

Kredi ve Yurtlar Kurumu Alaplı yurdunda kalan üniversite öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında buldukları sponsorlarla temin ettikleri koltuk takımını ihtiyaç sahibi aileye teslim ettiler.

Alaplı Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrencilerinin anlamlı etkinliğine İmam hatip Ortaokulu Müdürü Mustafa Eroğlu’da  katılarak yurt öğrencilerine destek verdi ve öğrencilerle birlikte ailenin mutluluğuna ortak oldu.
Yurt Müdürü Erhan Yavaş “Öğrencilerimizin böyle sosyal sorumluluk projelerinde imza atmaları bizleri son derece mutlu ediyor. Öğrencilerimiz bu yapmış oldukları etkinliklerle hayata daha farklı bakmasını öğrenmekte ve yardımlaşma duygularını geliştirmektedirler” dedi.
Yurtkur’da kalan öğrenci Kadir Akın da, derslerden arta kalan zamanlarda yurtta açılan kurslara katıldıklarını belirterek, “Yurtta kalan öğrenci arkadaşlarımızla birlikte ihtiyacı olan ailelere yardımda bulunmak için böyle bir etkinlik gerçekleştirmek istedik. Bize her konuda destek olan başta yurt müdürümüz olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

yurtkur

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz