ALAPLI HABERLERİ

YURTTA KALAN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ETKİNLİKLER

24 Aralık 2014
774 kez görüntülendi

YURTTA KALAN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ETKİNLİKLER

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Alaplı Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Zafer Çakan, Yurtta kalan öğrencilerimizin her türlü kötü alışkanlıktan ve olumsuz davranışlardan korumak amacıyla sosyal etkinlikler ve kurslar açtıklarını söyledi.

 


Çakan, yaptığı açıklamada, 4 yıldızlı yurtta 415 Erkek öğrencinin barındığı belirtti. Üniversitelerden akademisyenlerin katılımlarıyla seminerler düzenlediklerini ifade eden Çakan, şöyle dedi:

 


Yurdumuzda barınan 415 öğrencimizin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek bedensel, ruhsal, zihinsel ve kültürel yönden gelişmelerini sağlamak, aralarında birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek, her türlü kötü alışkanlıktan ve olumsuz davranışlardan korumak amacıyla Sosyal, Kültürel ve Sportif Faaliyetler Uygulama statüsü doğrultusunda değişik faaliyetler kurslar ve etkinlikler düzenliyoruz. Eğitim faaliyetleri başlığı altında Liderlik seminerleri, Kariyer sohbetleri ve farkındalık konferansları düzenlemekteyiz. Üniversitelerden farklı akademik personelin katılımıyla, Stres, kaygı ve Öfke Yönetimi, Teknoloji ve İnternet Bağımlılığı konulu seminerler düzenledik. Bu seminerlere yurdumuzda kalan tüm öğrencilerimiz katılmıştır. İlahiyat Atölyesi çalışmamız devam ediyor. Ayrıca atölye çalışmalarına katılan öğrencilerimizle birlikte geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Alaplı Meslek Yüksekokulu 1. sınıf öğrencisi Miraç Kefeli için mevlit programı düzenleyeceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz