ALAPLI HABERLERİ

ZİHİNSEL ENGELLİLERDEN ELİŞİ VE RESİM SERGİSİ

5 Ocak 2013
1.131 kez görüntülendi

ZİHİNSEL ENGELLİLERDEN ELİŞİ VE RESİM SERGİSİ

 

Alaplı Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulu özel eğitim sınıflarında okuyan 8 zihinsel engelli öğrenci, resim ve el işi sergisi açtı.

Alaplı Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulu özel eğitim sınıflarında eğitim gören 8 zihinsel engelli öğrenci 4 ay boyunca yaptıkları resim ve el işi ürünleri düzenlenen sergiyle ailelere ve öğrencilere sergilendi.

Serginin açılışında konuşan Alaplı Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulu Müdürü Nusret Akdeniz, “Özel eğitim sınıflarında eğitim gören öğrencilerimizin el işi becerilerini geliştirmek, kendilerine güvenini arttırarak topluma yararlı insanlar haline getirmek amacındayız. Ayrıca ailelerimizde moral motivasyonunu üst seviyede tutmak istiyoruz. Sergimizin açılışında emeği gecen herkese teşekkür ediyoruz” dedi

Alaplı Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Uysal, ise, “Burada emeği gecen herkese teşekkür ediyoruz. Bu öğrencilerimizin topluma kaynaşmasını sağlamak için bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu düşünerek her okulumuzda olmasını arzu ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından serginin açılış kurdelesini özel eğitim sınıfı öğrencileri ve Anadolu Engelliler Derneği Alaplı Şube Başkanı İsmail Korkut kesti.

Sergide en çok ilgiyi kağıttan simit yaparak öğrencilere dağıtan Tolga Erdoğan, (12) çekti. Erdoğan, sokakta simit saten çocukları gördüğünü belirterek, simit satan çocukları amcaları görüyorum. Ben simit satamadığım için okulumda kağıttan simit yaparak öğrencilere dağıtıyorum” dedi.

ALBUM ADI A.ZEKİ İLKOKULU ÖZEL EĞİTİM SINIFI, Fotograf Mustafa Kanca on 1/03/2013 (19 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz