ALAPLI HABERLERİ

ZONGULDAK VALİSİ ALAPLI BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

18 Kasım 2013
491 kez görüntülendi

ZONGULDAK VALİSİ ALAPLI BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Zonguldak Valisi Ali Kaban, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret etti.

Köylerde ve merkezde devam eden bazı çalışmaları incelemek ve kurum ve kuruluşlara nezaket ziyaretinde bulunmak amacıyla Alaplı’ya gelen Vali Ali Kaban, Alaplı Kaymakamlığının ardından Alaplı Belediye Başkanlığını da ziyaret etti. Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç ve ilçe protokolünün de eşlik ettiği ziyarette, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’ndan, Belediye’nin devam eden ve tamamlanan çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Vali Ali Kaban, Alaplı’nın, Zonguldak’a gelmeden önce de ismini duyduğu güzel bir ilçe olduğunu ifade etti. Derin Deniz Deşarj Sistemi çalışmasıyla ilgili Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’ndan bilgi alan Vali Ali Kaban, “ Teknik olarak olabilirliğini bilmiyorum ama kanalizasyon atıkları Alaplı deresine akan köylerin kanalizasyon atıklarını bu sisteme bağlayabilirsek daha da iyi olur. Ama eğer bu mümkün değilse, köylerin foseptik çukurlarını taşmadan önce vidanjörle boşaltmak lazım. “ dedi.

Vali Ali Kaban’ın ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da, Alaplı deresine karışan köy kanalizasyon atıklarının Derin Deniz Deşarj Arıtma hattına bağlanmasının kendilerini açısından bir sakıncası bulunmadığını belirterek, “Köy kanalizasyon atıklarının sisteme bağlanmasında bizim açımızdan bir sakınca olmadığını biz İller Bankası’na da bildirdik. Ancak, konunun teknik boyutunu bilmiyorum. Teknik olarak olabilir mi, olamaz mı buna teknik elemanlar karar verecek. Zaten İller Bankası da, sistemin kapasitesi ve kanalizasyonu sisteme bağlanması istenen köylerin nüfusu üzerinde bir araştırma yapıyordu. Bunun sonucunun ne olduğunu konusunda da bize şu ana kadar bir bilgi ulaşmadı. “ dedi.

Alaplı merkezinden geçen bölmeli karayolunun belirli noktalarına sinyalizasyon sistemi kurulması gerektiğine işaret eden Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, ayrıca karayolundan Alaplı merkezine giriş noktası açılması için sürdürdükleri girişimlerden bir sonuç alamadıklarını belirterek, bu konuda Vali Ali Kaban’dan da destek istedi.

From VALİ KABAN ALAPLI BELEDİYESİNDE, posted by Mustafa Kanca on 11/18/2013 (16 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz