ALAPLI HABERLERİ

BETON YOL ÇALIŞMASI

24 Temmuz 2012
1.231 kez görüntülendi

BETON YOL ÇALIŞMASI

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Bazı cadde ve sokaklarda altyapı çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

 

Çimenoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı’nın Mollabey giriş-çıkışında yer Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nin Belediye sınırları içerisinde kalan kısmında yol bakım, onarım, yağmur suyu altyapı, kaldırım, bordür ve yol genişletme çalışması yapıldığını ifade ederek, “ Bu caddede geniş kapsamlı bir çalışma yapıyoruz. Önce zemini kazıyarak tesviye etmek suretiyle kodlama çalışması yaptık. Sonra yolun dar olan kısımlarını genişlettik ve beton kaplama çalışmalarına başladık. Şu anda, beton kaplama ve yağmur suyu altyapı çalışmalarını birlikte yürütüyoruz. Bu yolun sık sık bozulmasına neden olan yağmur sularının, altyapısını yaptıktan sonra tek bir kanalda toplayıp Alaplı deresine ulaşmasını sağlayacağız. Yani, yağmur suyu altyapısını yaparak, öncelikle bu cadde üzerinde yüksek kesimlerden gelen yağmur sularının birikmesini önleyeceğiz. Bu caddede ayrıca kaldırım ve bordür çalışması da yapıyoruz. Çalışmalar nedeniyle bu istikamete trafik akışını Kapalı Pazaryeri yolundan sağlıyoruz. En kısa sürede bu caddedeki çalışmaları tamamlayıp, tekrar ulaşıma açacağız. “ dedi.

, ( )




Yorumlar

  1. fatih dedi ki:

    Ptt yokuşunu da yağmur suları bozdu ve her geçen gün bir yerleri göçüyor. Belediyemiz buraya da çok geç olmadan bir el atsa bizleri memnun edecektir.

  2. fatih dedi ki:

    12.08. pazar günü yağan yağmurda 1 metrelik bir çukur oluştu. pazartesi günü bakan olmadı bakalım ne zaman gelecekler. Daha da ilerlemeden bir el atsalar.

  3. fatih dedi ki:

    ş.içi bazı yerlere asfalt yamalar yapıldığını gördüm. herhalde asfalt bitti. bizim yokuşa yine birşey düşmedi.

Yorum Yaz