ALAPLI HABERLERİ

"alaplı haberleri" ile Etiketlenen Konular

ÇİFTÇİLER TARIM FUARINA GİTTİ

Zonguldak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık  Müdürlüğü çiftçileri Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarına götürdü.   Zonguldak il Tarım Şube Müdürü Yaşar Erdoğan'ın organize ettiği geziye 45 kişilik grupla katılan çiftiçiler fuarı gezdiler.Çeşitli ilçelereden...

HAC SEMİNERLERİ BAŞLADI

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bu yıl hacca gidecek olanlara hacı adaylarını yönelik eğitim seminerleri  başladı. (daha&helliip;)

FINDIKLAR TOPLANIYOR

Alaplı'da kıyı kesimlerinde 8 Ağustos itibari ile fındıklar toplanmaya başlandı (daha&helliip;)

FIRINCILARA HİJYEN EĞİTİMİ

  Alaplı  Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Alaplı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle ilçede faaliyet gösteren fırın işletmecileri ve çalışanlarına hijyen eğitimi verileceği belirtildi. (daha&helliip;)

ÇÖPLER KALDIRILDI

Alaplı'da İncivez Köprüsü yakınındaki çöpler kaldırıldı. (daha&helliip;)

ALAPLI 4+4+4 HAZIR

  Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı’da okullar 4+4+4 eğitim sistemine hazır olduğunu bildirdi. (daha&helliip;)

ALAPLI SYDV’DEN YARDIM

  Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere nakit para yardımında bulunacaklarını bildirdi. (daha&helliip;)

BETON YOL ÇALIŞMASI

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Bazı cadde ve sokaklarda altyapı çalışmaların sürdüğünü bildirdi. (daha&helliip;)

İTFAİYE YOLLARI SERİNLETİYOR

  Alaplı Belediyesi İtfaiyesi, 35 dereceye bulan hava sıcaklar vatandaşların serinlemesi için caddelerde sulama çalışması yapıyor. (daha&helliip;)

“HANGİSİ BAŞKAN OLSUN”

Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanlığı seçimlerine aylar kala başkanlık için 2 muhtarın ismi ön plana çıktığı bildirildi. (daha&helliip;)

“YURT İNŞAATI DEVAM EDİYOR”

Alaplı Meslek Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doc. Dr Rıfkı Henden, 500 yataklı yurt inşaatının devam ettiğini bildirdi. (daha&helliip;)

Sonraki Sayfa »