ALAPLI HABERLERİ

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

23 Kasım 2012
794 kez görüntülendi

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Alaplı Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaman 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı .Yaman mesajında şöyle dedi

Tüm dünyanın üzerinde birleşerek, en kutsal mesleklerden biri olarak kabul ettiği öğretmenlik; doğumundan başlayarak sürekli öğrenme arayışı içinde olan insanlığın tarihinde her zaman ayrı bir öneme, ayrı bir değere sahip olmuştur.

Gerçekten de, içinde yaşadıkları toplumun kültürel, sosyal, tarihsel değerlerini; öğretilerini,  gelecek nesillere taşıma çabasında olan öğretmenlerimiz, bir yandan da, topluma yararlı, gelişen çağa ayak uydurabilen, donanımlı nesiller yetiştirmenin uğraşını vermektedirler. Toplumun geleceğini de belirleme noktasında olan, böylesine önemli bir görevi üstlenen öğretmenlerimiz, saygının, sevginin, en büyüğünü hak etmektedirler. Bir toplumun, bir milletin geleceğine yön veren, evlatlarımızın bize ve ülkesine yararlı birer birey yetiştirme gayreti içinde olan öğretmenlerimize, hem kurumsal, hem de bireysel olarak yardımcı olmak, hepimizin sorumluluğudur.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, emekli ve görevine devam eden öğretmenlerimize de başarılar ve aileleriyle birlikte huzurlu bir yaşam diliyorum.

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz