ALAPLI HABERLERİ

"Alaplı Belediyesi" ile Etiketlenen Konular

BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİLER

Türk Kızılayı Derneği Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu'nu ziyaret etti. (daha&helliip;)

İSA MUSLUBAŞ’TAN TÜRKÜ GECESİ

Bölgemizin sevilen saz sanatçısı ve ozanlarından İsa Muslubaş, Alaplı Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Hayatın Akordu” isimli şiir ve türkü dinletisiyle sanatseverlerle buluştu. (daha&helliip;)

ALAPLI ÇAYI AĞZI AÇIK TUTULUYOR

Alaplı Belediyesi Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Belediye ait iş makineleri ile Alaplı çay ağzının sürekli açık tutmaya çalıştıklarını bildirdi. (daha&helliip;)

İTFAİYECİLER HAFTASI KUTLANIYOR

Her yıl 25 Eylül’ü izleyen hafta içinde  kutlanan İtfaiye Haftası,  Alaplı ilçesinde de bir dizi etkinlikle kutlanıyor. (daha&helliip;)

DOLGU ALANINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Alaplı Belediyesi üst yapı çalışmalarına devam ettiği Taşbaşı-Erdemyuva mevkii deniz dolgu alanının 1. etap peyzajı kapsamında parke kaplama çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. (daha&helliip;)

YER TESLİMİ YAPILDI

Alaplı Derin Deniz Deşarj Sisteminin inşaatını yapacak olan firmaya yer teslimi yapıldı. (daha&helliip;)

FATİH KÖPRÜSÜNDE İNCELEME

  Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Zonguldak İl Özel İdare Yol Şube Müdürü Selahattin Özkul ile birlikte Fatih Köprüsünde incelemelerde bulundu. (daha&helliip;)

KÖY YOLLARINA ASFALT VE YAMA YAPILIYOR

Alaplı İlçe Özel İdare Müdürü Şaban Emiroğlu, İlçede grup yollarında yama ve sıcak asfalt çalışmaların sürdüğünü bildirdi. (daha&helliip;)

ÇÖPLER KALDIRILDI

Alaplı'da İncivez Köprüsü yakınındaki çöpler kaldırıldı. (daha&helliip;)

BU ÇÖPLER KİMİN

  Alaplı Küçüktekke Köyü Muhtarı Halit Yaman, Köy ile Belediye sınırlarının ortasına atılan çöplerin toplanması için yardım beklediklerini söyledi. (daha&helliip;)

Sonraki Sayfa »