ALAPLI HABERLERİ

GELİR TARİFESİ OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

11 Aralık 2012
787 kez görüntülendi

GELİR TARİFESİ OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Alaplı Belediyesi  2013 gelir tarifesi oy birliği ile kabul edildi.

Alaplı Belediyesi 2012 yılı son meclis toplantısı yapıldı. Alaplı Belediyesi Meclis toplantı salonunda Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Başkanlığında yapılan meclis toplantısında 2013 yılı gelir tarifesi oy birliği ile kabul edildi.

Plan bütçe komisyonun aldığı gelir tarifesi kararını okuyan CHP’li Belediye Meclis üyesi Saliha Sanlı, 2013 yılında su ve mezar yeri defin ücretlerine zam yapılmayacağını kaydederek, şunları söyledi;

“Gelir tarifelerinin vergi, resim, harç ve ücretler olmak üzere 2 guruptan oluştuğu vergi, resim ve harçların 25687 sayılı 3.mükerrer gazetede yayınlanan alt ve üst limitler göz önüne alınarak belirlenmesi kararı alınmıştır. Gelir tarifesi hazırlanırken belediyeni içinde bulunduğu ekonomik değerler,2013 yılında işçiler için yapılacak olan toplu sözleşme, belediyemiz tarafından üretilen mal ve hizmet bedellerinin maliyeti, enflasyon ve yeniden değerleme oranları ve hizmet alacak olan vatandaşlarımızın ekonomik durumları göz önünden bulundurulup taslak olarak hazırlanmış olmaktadır. Yapılan komisyon görüşmelerinde başta su ücretleri olmak üzere işgaliye harcı, kum çakıl ücretleri, mezar yeri defin ücreti, cenaze ve morg araç ücret ve tariflerine komisyonumuz değerler göz önünde bulundurularak 2013 yılı gelir tarifeleri taslağında gerekli değişiklikleri yaparak oy birliği ile kabul edilmiştir.”

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, ise, 3 gündür tüm mesailerini 2013 yılı gelir tarifelerini hazırlamakla geçen meclis üyelerine ve daire müdürlerimize teşekkür ediyorum.2013 yılı bütçesi Alaplı’ya hayırlı uğurlu olsun” dedi.

GELİR TARİFESİ OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz