ALAPLI HABERLERİ

DOLGU ALANINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

24 Eylül 2012
843 kez görüntülendi

DOLGU ALANINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Alaplı Belediyesi üst yapı çalışmalarına devam ettiği Taşbaşı-Erdemyuva mevkii deniz dolgu alanının 1. etap peyzajı kapsamında parke kaplama çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, 13 bin metrekarelik 1. etap peyzaj alanında zemin düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına başlandığını hatırlatarak, “Bu alanda zemin düzenleme, toprak serme çalışmalarını tamamlayarak, üst yapı çalışmalarına başladık. Oturma grupları, çocuk oyun parkları ve aydınlatma direklerinin montajını yaparak kullanıma hazır hale getirdik. Bordür ve çiçeklendirme çalışmasını da tamamladık. Beton koruma duvarlarını yapıyoruz.

Bu alandaki üst yapı çalışmalarının devam edeceğini bildiren Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “ Bu alanda, yeşil alanlara çimlendirme de yapacağız. 1. etap peyzaj çalışmalarını tamamlandıktan sonra diğer etaplarla bu alandaki çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 1. etap peyzaj çalışmaları tamamlandıktan sonra bu alan, sosyal olarak ilçemizin cazibe merkezi olacak. “ dedi.

ALBUM ADI ALAPLI BELEDİYESİ ÇALIŞMALARI, Fotograf Mustafa Kanca on 9/22/2012 (19 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


DOLGU ALANINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz