ALAPLI HABERLERİ

“HANGİSİ BAŞKAN OLSUN”

12 Temmuz 2012
849 kez görüntülendi

“HANGİSİ BAŞKAN OLSUN”

Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanlığı seçimlerine aylar kala başkanlık için 2 muhtarın ismi ön plana çıktığı bildirildi.

Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Rahmi Yapar, tüm baskılara rağmen Ağustos ya da Eylül ayında yapılacak olan Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanlık seçimlerinde aday olmayacağını açıklamasının ardından gözler ön plana çıkan 2 adaya çevrildi.

Alaplı Kılçak Köyü Muhtarı Ahmet Uysal ve Alaplı Kasımlı Köyü Muhtarı Orhan Yenerin adaylık için muhtarların nabzını yokladığı öğrenilirken, Ahmet Uysal’ın kesin aday olacağı belirtildi. Orhan Yener’in ise başkan adaylığı için muhtarların tavrına göre hareket edeceği belirtiliyor.

Birçok köy muhtarının ise, Rahmi Yaparın tekrar muhtarlar derneğine başkan olmasını isterken Yapar’ın tekrar adaylığa sıcak bakmadığı ifade ediliyor. Yaparın işaret edeceği adayın seçimleri kazanabileceği öne sürülürken, Muhtarların ise 3. bir aday üzerinde durduğu da iddia ediliyor.

“HANGİSİ BAŞKAN OLSUN” Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

  1. İLHAN dedi ki:

    valla bana sorsalar kım diye rahmi yapar derım nedenı kendını bu işlere adamış bırı orhan abımle ahmet abıyı severım..kimse yanlış anlamasın ,,,ama bu adam çalışıyo ben bır köylüsü olarak gurur duyuyorum muhtarımla allah uzun ömürler versin

  2. ibrahim dedi ki:

    Muhtarlar Derneğine Eski bir siyasetci ve alaplıda ilçe başkanlığı yapmış herkes tarafından bilhasa muhtarlar tarafından tanınan ve sevilen Orhan Yener muhtar seçilir
    diyorum

  3. ALAPLI'LI dedi ki:

    Adı geçen her iki Muhtarımızın artı yönleri bayağı fazla. Ahmet Muhtarım Alaplı’mızda şu anda hem esnaf hemde siyasetle ilgileniyor. Orhan Muhtarımızda eski siyasetçi hem de esnaf sayılır. Kamil Koç Otobüs yazıhanesinden dolayı. Alaplı’mıza çok hizmetleri olmuş biridir. Muhtarlarımızın takdiridir. Ancak benim gönlüm önce eski siyasetçimize bir vefa borcu olarak bu imkan verilmelidir. Ahmet Muhtarımda bir sonraki dönemde olabilir. Gerçekten her ikisi de Alaplı’mız için bir değerdir.