ALAPLI HABERLERİ

CENAZE TÖRENİNDE SLOGAN VE ALKIŞ İSTEMİYORLAR

9 Eylül 2012
943 kez görüntülendi

CENAZE TÖRENİNDE SLOGAN VE ALKIŞ İSTEMİYORLAR

Şehit Mücahit Coşkun’un babası Şeref Coşkun,   cenaze töreninde kesinlikle slogan ve alkış istemiyoruz dedi.

Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan’ın  kendilerini ziyaretinde yaptığı konuşmasında şehit cenazesinde tekbir dışında slogan, alkış  ve taşkınlık  istemediklerini söyledi.

Şeref  Coşkun,  Biz oğlumuzun  cenaze töreninde  siyaset yapılmasını istemiyoruz. Tören başında, provokasyon istemiyoruz. Bu niyetle geleceklerse gelmesinler, zaten bizim köyümüzdeki insanlarımız inançlı insanlardır, en ufak bir taşkınlık olmayacaktır. Ne bir taşkınlık ve ne bir provokasyon istemiyoruz. Buraya taziye ziyareti ve şehidimizi defin etmek için geleceklerse gelsinler, yoksa şehitler ölmez gibi sloganlar istemiyoruz.

Dua ederek tekbirlerle götürülmesini istiyoruz. Ayrıca izin verirlerse şehidimizin defin töreninde  de tüm şehit babaları adına konuşma yapmak istiyorum. Bu konuşma yapmamdaki amacım  tüm şehit babalarına hem teselli ve onlarla gurur duymalarıdır.

Şehit babası olmak herkese nasip olmaz.  Önemli olan şehidimizi dualarla en iyi şekilde uğurlamak istiyorum. 4 tane oğlum var ama onun ben de ayrı bir yeri var.

Allahın takdiri böyle imiş  elimizden birşey gelmiyor

Köksal Toptan Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç ile konuşarak babanın isteğinin yerine getirilmesini istedi

 

CENAZE TÖRENİNDE SLOGAN VE ALKIŞ İSTEMİYORLAR Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

  1. 17 dedi ki:

    Şehit cenazesi tekbirlerle dualarla uğurlanmalı zaten… En doğrusu…

Yorum Yaz