ALAPLI HABERLERİ

"şehit" ile Etiketlenen Konular

MHP İL BAŞKANI ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Zonguldak Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanı Hamdi Ayan ve Alaplı MHP ilçe Başkanı İsmail Altay yönetim kurulu üyeleri ile birlikte  şehit ailesine taziye ziyaretinde bulundu. (daha&helliip;)

VALİDEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Alaplı Çatak Köyüne gelerek şehit onbaşı Mücahit Coşkun'un baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu. (daha&helliip;)

ŞEHİT MEZARINININ YANINA DEFNEDİLECEK

Afyonkarahisar’da meydana gelen mühimmat deposu patlamasında şehit olan 25 askerden birisi olan Alaplı Çatak köyünden  Mücahit Coşkun’un mezar yeri tespit edildi. (daha&helliip;)

ŞEHİT AİLESİ EVE BAYRAK ASTIRMADI

Afyonkarahisar'da şehit olan Mücahit Coşkun'un ailesi, olayın kaza mı olduğu, ihmal sonucu mu meydana geldiğinin açıklanmaması üzerine eve 'Türk Bayrağı' asmadıklarını açıkladı (daha&helliip;)

ZONGULDAK’TAN İKİ ŞEHİT

Afyonkarahisar'da dün akşam meydana gelen mühimmat deposu patlamasında şehit olan 25 askerin kimlikleri belli oldu.   Şehitlerin iki tanesi Zonguldaklı Emrah Kartal ve Mücahit(Macit) Çoşkun. Mücahit Çoskun kısa dönem askerlerden biri. Mesleği mühendis...

ORMANLI ŞEHİDİNE AĞLIYOR

8 şehitten biri de Kdz. Ereğli'nin Ormanlı Beldesi'nin Başören Köyü Çömetenler Mahallesi'nden. Çevik Ailesinin 3 çocuğundan biri olan Metin Çevik Hakkari'de şehit düştü. (daha&helliip;)